Päiväkerho Torikulmassa

Torikulman kauppakeskus

Seurakuntatalon päiväkerhoryhmä kokoontuu Torikulman kauppakeskuksessa seurakuntaviikolla. Tule kurkkaamaan, mitä tämän päivän päiväkerholaisille kuuluu? Voitaisiin vaikka leikkiä ja laulaa yhdessä.

Seurakunnan päiväkerho on kirkon varhaiskasvatusta 2-6-vuotiaiden lasten parissa. Se tarjoaa hyvän ja laadukkaan vaihtoehdon silloin, kun lapselle riittää osa-aikainen varhaiskasvatus. Ohjaajina toimivat koulutetut lastenohjaajat.

Päiväkerho perustuu monipuoliseen, lapsen kokonaiskehitystä tukevaan toimintaan: leikkiin, liikuntaan, ulkoiluun, hartaus-, satu- ja lukuhetkiin, musiikkiin ja musisointiin sekä luovaan toimintaan, joka tukee lapsen kasvua ja kehitystä.

Vapaita päiväkerhopaikkoja voi tiedustella ympäri vuoden, p. 044-7335 225.

Anu Naakka
johtava lapsityönohjaaja
Faksi: 017 833 5233
74100 Iisalmi

Lippuniemen seurakuntakoti

Koko perheen päivä Lippuniemen seurakuntakodilla. "Tuoksuja, makuja ja ääniä menneestä", matka Lutherin aikaan.

Tapahtuma koko perheelle. Tuoksuja, makuja ja mukavaa yhteistä tekemistä lapsille ja aikuisille.

Lippuniemen seurakuntakoti

Jippii- Kuoron konsertti

Uskon yön aloittaa koko perheelle tarkoitettu Jippii- kuoron Ristin maa konsertti

Uskon yö

Valtakunnallinen Uskon yö järjestetään toista kertaa Iisalmessa. Järjestäjinä useat seurakunnat ekumenian hengessä. Tule mukaan !