Lucia-neito tapahtuma

Pyhän Ristin kirkko

Olette tervetulleita hiljentymään ja nauttimaan jouluisesta koko perheen tapahtumasta!

Lucia-tapahtuma on kaikille avoin, koko perheen lämminhenkinen ja jouluinen hiljentymishetki kiireen keskellä. Noin tunnin kestävässä tapahtumassa Juhani Ahon koulun Lucia-neidot esiintyvät soittaen ja laulaen.

Lucia-neidot esiintyvät myös kello 12 Kulttuurikeskuksella kaikille avoimissa tilaisuuksissa. Päivällä neito kiertelee vuodeosastoilla ja kouluissa esiintymässä muun seurueen kanssa.

Juhani Ahon koulun 9-luokkalaisista neidoista valittava Lucia on koululaisille jo traditio. Ehdolla olevan Lucian on oltava valoisa, elämänmyönteinen ja toiset huomioon ottava. Nämä kriteerit 9-luokkalainen Selma Suikkanen, vuoden 2017 Lucia-neito täyttää hyvin.

Iisalmen kaupunki, Juhani Ahon koulu ja Iisalmen seurakunta järjestävät tapahtuman jo kuudetta vuotta peräkkäin.

Lippuniemen seurakuntakoti

Perjantain "puuroaamu" perhekerho Lippuniemessä

Aikuisten ja kaikenikäisten lasten yhdessäoloa ja yhteistä toimintaa.

Kokoontumistila Kellari , Edvin Laineen koulun liikuntasali

Nooan iltapäiväarkki Edvin Laineen koululla ja Seurakuntatalolla

Nooan iltapäiväarkki tarjoaa kerran viikossa liikuntaa ja turvallisen levähdyspaikan 2.-3.-luokkalaisille lapsille.

Pyhän Ristin kirkko

3. sunnuntai pääsiäisestä