Lucia-neito tapahtuma

Pyhän Ristin kirkko

Olette tervetulleita hiljentymään ja nauttimaan jouluisesta koko perheen tapahtumasta!

Lucia-tapahtuma on kaikille avoin, koko perheen lämminhenkinen ja jouluinen hiljentymishetki kiireen keskellä. Noin tunnin kestävässä tapahtumassa Juhani Ahon koulun Lucia-neidot esiintyvät soittaen ja laulaen.

Lucia-neidot esiintyvät myös kello 12 Kulttuurikeskuksella kaikille avoimissa tilaisuuksissa. Päivällä neito kiertelee vuodeosastoilla ja kouluissa esiintymässä muun seurueen kanssa.

Juhani Ahon koulun 9-luokkalaisista neidoista valittava Lucia on koululaisille jo traditio. Ehdolla olevan Lucian on oltava valoisa, elämänmyönteinen ja toiset huomioon ottava. Nämä kriteerit 9-luokkalainen Selma Suikkanen, vuoden 2017 Lucia-neito täyttää hyvin.

Iisalmen kaupunki, Juhani Ahon koulu ja Iisalmen seurakunta järjestävät tapahtuman jo kuudetta vuotta peräkkäin.

Peltokodon kerhotila

Peltosalmen aamupäiväarkki

Aamupäiväarkki on tarkoitettu perheille ja perhepäivähoitajille.

Metsäpirtin kerhotila

Metsäpirtin perhekerho

Perhekerho on aikuisen ja lapsen yhteinen kerho. Kerhot ovat maksuttomia eikä niihin tarvitse ilmoittautua ennakkoon.

Rantalan kerhotilat

Nooan iltapäiväarkki Rantalassa

Nooan iltapäiväarkki tarjoaa kerran viikossa turvallisen levähdyspaikan 2.-3. -luokkalaisille lapsille. Nooan iltapäiväarkkiin osallistuminen on ilmaista.