Taaperokirkko

Kustaa Aadolfin kirkko

Taaperokirkko on pienten oma kirkkohetki, jossa liikutaan lauletaan ja leikitään.

Taaperokirkkoon ovat tervetulleet kaikki lapset ja aikuiset. Erityisesti mukaan kutsutaan tänä vuonna 2-vuotta täyttävät lapset perheen ja kummien kanssa. Kummit saavat olla siunaamassa pientä kummilastaan ja näin osallistua kastehetkellä lupaamaansa kristilliseen kasvatukseen yhdessä vanhempien kanssa.

Lasten ja kokonaisen perheen osallistuminen yhteiselle ehtoolliselle on hyvin tärkeä osa tätä kirkkohetkeä.  Kirkkohetki ei ole paikallaan hiljaa istumista -  Taaperokirkossa lauletaan, liikutaan ja osallistutaan yhteiselle ehtoolliselle. Ehtoollisen merkityksestä voit kertoa lapselle, että näin vietämme Jeesuksen ystävien yhteistä ateriaa.

Kirkon jälkeen tarjoilua isoille ja pienille.

lapsityönohjaaja
Faksi: 017 833 5233