Naistenilta Olkkarilla

Naistenilta Olkkarilla Kokoontumistila Olkkari

Tule viettämään aikaa eri-ikäisten naisten kanssa. Illan ohjelmassa aiheeseen liittyvää tekemistä ja hartaus/ rukouskierros.

Tänään ollaan Ilvolanpirtillä ja jumpataan. Ota mukaan jumppavaatteet. Sisäänkäynti Ilvolankadun puolen ovesta ( samasta josta kampaamoon). tervetuloa!

Naistenilta

Seurakuntatalon Olkkarissa kokoontuu naistenilta maanantai-iltaisin klo 17–19. Naisteniltaan ovat tervetulleita kaikki naiset ikään katsomatta. Illassa vaihtuvat teemat, aina kuitenkin naisen näkökulma huomioiden.