Naistenilta Olkkarilla

Naistenilta Olkkarilla Kokoontumistila Olkkari

Tule viettämään aikaa eri-ikäisten naisten kanssa. Illan ohjelmassa aiheeseen liittyvää tekemistä ja hartaus/ rukouskierros.

Tänään ohjelmassa Jalkojenhoito ( Milja Bovellan vastaa kysymyksiimme ja on illassa kanssamme).  Tervetuloa Olkkariin!

Naistenilta

Seurakuntatalon Olkkarissa kokoontuu naistenilta maanantai-iltaisin klo 17–19. Naisteniltaan ovat tervetulleita kaikki naiset ikään katsomatta. Illassa vaihtuvat teemat, aina kuitenkin naisen näkökulma huomioiden.