Neule Piknik

la 4.8. kello 14.00 - kello 17.00

Kirkkopuisto, seurakuntatalon ja kirjaston välissä

Tule Louhenkatupäivän lopussa neulomaan/virkkaamaan, viettämään aikaa yhdessä ja ota mukaan omat eväät piknikille, seurakunta tarjoaa kahvit neulojille/virkkaajille.

Oletko tutustunut www.ullaneule.net - verkkoneulelehteen tai Ullablogiin ? ( Ulla on neuleharrastajien toisille neuleharrastajille tekemä verkkoneulelehti, jota julkaisee Suomen verkkoneuleyhdistys ry. Verkkoneulelehti )   

Aika monelle käsityönharrastajalle Ulla on tuttu :)

Ulla järjestää neulojille ja virkkaajille Ullapiknik:n ja kutsuu mukaan muitakin kaupunkeja kuin Helsingin. Nyt se on siis meilläkin Iisalmessa.  

 

Ota mukaan käsityö ja piknik eväät + viltti  ja liity Louhenkatupäivän lopussa käsityöntekijöiden sakkiin, viettämään mukavaa aikaa yhdessä. Kokoonnumme seurakuntatalon ja kirjaston välissä Kirkkopuistossa ( katsotaan mihin mahdutaan ). Sateen sattuessa voimme siirtyä Olkkariin, jonne laitamme joka tapauksessa meille kahvit ja teet tapahtuman ajaksi.

 

Jos sinulla ei ole keskeneräistä käsityötä, niin voit osallistua kauttamme yhteisen hyvän jakamiseen. Teemme pyörätuolipeittoja (neulomme / virkkaamme lappuja, joista kasaamme peitot). Näihin neuleisiin seurakunnan vapaaehtoistyö tarjoaa langat, kunhan otat omat puikot/ virkkuukoukun mukaan.

 

Tapahtuman järjestäjänä seurakunnan vapaaehtoistyö 

 

https://www.facebook.com/events/461002914337322/


Katso myös

ma 24.9. klo 10.00 -12.00

Lähetyskirppu

Iloa ja kauneutta käsityöpiiri

Tule tekemään käsitöitä mukavassa seurassa lähetyksen hyväksi
ma 24.9. klo 17.00 -19.00

Kokoontumistila Olkkari

Naistenilta

Seurakuntatalon Olkkarissa kokoontuu naistenilta maanantai-iltaisin klo 17–19. Naisteniltaan ovat tervetulleita kaikki naiset ikään katsomatta. Illassa vaihtuvat teemat, aina kuitenkin naisen näkökulma huomioiden.
ke 26.9. klo 12.00 -14.00

Lippuniemen seurakuntakoti

Lippuniemen Iloa ja kauneutta käsityöpiiri

Tule tekemään käsitöitä mukavassa seurassa lähetyksen hyväksi