Iloa ja kauneutta -käsityöpiiri

Iloa ja kauneutta -käsityöpiirit on tarkoitettu kaikille käsitöiden ystäville. Käsityöpiirissä tehdään erilaisia käsitöitä patalapuista, villasukista, tyynyliinoista, maton kutomisesta aina pääsiäis- ja joulukortteihin. Into tekemiseen on taitoa tärkeämpi; erityistaitoja ei vaadita!

Käsityöpiiriläiset valmistavat käsitöitä myyntiin Lähetyskirppuun ja myyjäisiin. Käsitöistä saatava tuotto käytetään lähetyksen eri kohteisiin lähetysjärjestöjen kautta.

Seuraavan kokoontumisen näet tämän sivun tapahtumakalenterista.

Lisätietoja: Lähetyssihteeri Menni Nousiainen p. 044 7335 226, menni.nousiainen@evl.fi

Ystäviä ympäri maailmaa -kerho

Ystäviä ympäri maailman -kerhossa tehdään käsitöitä ja tuotteita lähetystyön nimikkokohteisiin maailmalle.

Ystäviä ympäri maailman -kerho kokoontuu syys- ja kevätkaudella (kesäisin toiminta on tauolla):

Seurakuntatalon alasalissa (Ilvolankatu 14b) joka toinen maanantai klo: 16-18 Tarkemmat kokoontumisajankohdat Iisalmen Sanomien kirkollisista ilmoituksista ja Iisalmen seurakunnan verkkosivujen tapahtumat-kohdasta.

Lisätietoja: Lähetyssihteeri Menni Nousiainen p. 044 7335 226 menni.nousiainen@evl.fi

Iloa ja kauneutta käsityöpiiri.

lähetyssihteeri
Faksi: 017 833 5233