• Piispa Jolkkonen Iisalmeen piispantarkastukseen

23.2.2015 08.30

Piispa Jari Jolkkonen toimittaa piispantarkastuksen Iisalmen seurakunnassa ja Ylä-Savon seurakuntayhtymässä. Näkyvin osuus seurakuntalaisille on piispan vierailu seurakunnassa13.–15. maaliskuuta, kun piispan voi tavata useissa eri yleisötilaisuuksissa ympäri seurakuntaa.
  • Seurakuntien verkkosivut ovat uudistuneet

23.2.2015 09.00

• Näin käytät uusia verkkosivuja

23.2.2015 09.30

• Paaston- ja pääsiäisajan tapahtumat seurakunnassamme

9.2.2015 14.38

Paaston- ja pääsiäisajan tapahtumat Iisalmen seurakunnassa.
  • Paasto on pääsiäiseen valmistautumista

9.2.2015 10.20

Tulevan laskiaissunnuntain nimi tulee paastoon laskeutumisesta ja sen perinteet kristinuskosta. Laskiainen-sana viittaa päivien laskemiseen tuhkakeskiviikosta pääsiäiseen eli lasketaan päiviä paaston alkamisesta sen loppumiseen.
  • Rovastikunnallinen sururyhmä itsemurhan tehneiden läheisille

6.2.2015 10.35

Rovastikunnallinen sururyhmä tarjoaa itsemurhan tehneiden omaisille ja läheisille mahdollisuuden kokoontua yhteen keskustelemaan kuolemaan liittyvistä asioista. Ryhmä on tarkoitettu Vieremän, Kiuruveden, Sonkajärven, Iisalmen ja Lapinlahden alueella asuville. Sururyhmä kokoontuu Iisalmen seurakuntatalolla kevään aikana kuusi kertaa.
  • Iisalmen seurakunnassa perinteinen rippikoulusunnuntai

19.1.2015 10.27

Tulevana sunnuntaina 25. päivänä tammikuuta vietetään valtakunnallista rippikoulusunnuntaita myös Iisalmessa. Iisalmen seurakunta on kutsunut tänä vuonna kaikki 202 rippikoululaista ja heidän vanhempansa rippikoulusunnuntaihin Pyhän Ristin kirkkoon kello 14 alkavaan teatteriesitykseen.
  • Iisalmen seurakunnassa alkaa sururyhmä läheisensä menettäneille

19.1.2015 10.25

Iisalmen seurakunnan järjestämä sururyhmä tarjoaa läheisensä menettäneille mahdollisuuden kokoontua yhteen keskustelemaan kuolemaan liittyvistä asioista. Kaikille sureville tarkoitettu ryhmä kokoontuu Iisalmen seurakuntatalolla kevään aikana viisi kertaa.
  • Iisalmen seurakunnan Suurella Sydämellä – verkkopalvelu avautui

13.1.2015 13.03

Iisalmen seurakunnan vapaaehtoistoiminnan erilaiset vapaaehtoistehtävät on nyt koottu Suurella Sydämellä-verkkopalveluun. Hyvän tekeminen on nyt entistä helpompaa, sillä verkkopalvelussa kuka tahansa voi ilmoittautua vapaaehtoistyön tehtäviin, joko kertaluonteisesti tai pidemmäksi ajaksi. Sivuston kautta voi myös ilmoittaa avun tarpeestaan anonyymisti.
  • Naistenpäivä Lippuniemen srk-kodissa Iisalmessa

31.12.2014 15.10

Naistenpäivää vietetään lauantaina 7.2.2015 klo 9.45 alkaen Iisalmessa, Lippuniemen seurakuntakodissa, Kiviahonkatu 18. Naistenpäivän luentojen ja keskustelujen aiheita ovat mm. naisena oleminen arvojen ristiaallokossa ja sovinto oman itsensä, sekä hankalien tunteiden kanssa.