• Seurakunnat ja Iisalmen Sanomat blogiyhteistyöhön

19.5.2015 11.00

Ylä-Savon seurakuntayhtymän ja sen seurakuntien arjesta voi lukea nyt Iisalmen Sanomien blogista ”Seurakunnan arjesta”. Tavoitteena on avata lukijoille seurakunnassa tehtävää arkista työtä, ymmärrettävällä kielellä.

• Tulevat ekaluokkalaiset siunataan koulutielle

18.5.2015 11.56

Lapsen koulun aloitus on monelle perheelle suuri muutos ja tunteellinen tapahtuma. Kirkko elää mukana arjessa, perheitä tukien. Monet seurakunnat järjestävät siunaustilaisuuksia uusille ekaluokkalaisille ja näin tehdään myös kaikissa Ylä-Savon seurakuntayhtymän seurakunnissa.
  • Seurakunta mukana messuilla

15.5.2015 14.44

Iisalmen seurakunta on mukana sunnuntaina 17. toukokuuta klo 10-16 Iisalmen jäähallilla järjestettävillä perinteisillä Expo Kevätmessuilla.
  • Tukea Nepalin katastrofiavulle ravintolapäivän ravintolan tuotoilla ja varustekeräyksellä Iisalmen torilla 16.5.

13.5.2015 09.31

Iisalmen seurakunnan ravintolapäivän Toast-ravintolassa tarjoillaan Reilun Kaupan kahvia ja toasteja. Toast-ravintola avautuu Iisalmen torilla lauantaina 16.5. klo 9.30. Kevätmarkkinoilla on siis mahdollista herkutella ja tehdä samalla helposti hyvää, sillä ravintolan tuotto ohjataan Nepalin maanjäristyksen katastrofiapuun Suomen Lähetysseuran kautta. Ravintolapäivän telttaan voi myös tuoda vanhan, käyttökelpoisen teltan tai makuupussin lähetettäväksi Nepalin maanjäristysalueille Varuste.netin kautta.
  • Hiippasählyssä mitalistit selville

11.5.2015 08.12

Kirkkohetkessä polkaistiin tapahtumaan henkeä liikkeelle.
  • Hiippakunnan nuoret kokoontuvat salibandyturnaukseen Iisalmeen

7.5.2015 06.00

Mailojen kalsketta, hiljentymistä ja yhdessä olemista on luvassa lauantaina 9.5 Iisalmessa. Hiippakunnan nuorisoa kokoontuu perinteiseen Hiippasählyyn Iisalmen liikunta- ja jäähallille. Iisalmen rovastikunnan nuorisotyö on tapahtuman järjestelyvastuussa kolmannen kerran. Osallistujia turnaus kerää lähes 400 eri puolilta Kuopion hiippakuntaa.
  • Iisalmen seurakuntatoimisto sulkee 30.4. klo 14.00

30.4.2015 09.31

• Lahjoituksilla mahdollisuus harrastaa

27.4.2015 12.49

Iisalmen seurakunta ja Lions Clubin Yläsavottaret ovat tehneet jo vuosia yhteistyötä ja tänä keväänä lapsia ja nuoria haluttiin tukea mm. mahdollistamalla harrastaa musiikkia ja jalkapalloa tai salibändyä.

• Paaston- ja pääsiäisajan tapahtumat seurakunnassamme

30.3.2015 15.35

Paaston- ja pääsiäisajan tapahtumat Iisalmen seurakunnassa.
  • Nuorten teatteriryhmä esittää: Hän elää!

26.3.2015 10.07

Iisalmen seurakunnan nuorten teatteriryhmä on suunnitellut ja harjoitellut oman Hän elää! -pääsiäisnäytöksen. Näytöksen juoni perustuu pääsiäisen ajan tapahtumiin, josta ryhmä on muokannut omannäköisen esityksen. Esitys kestää noin 20 min.