• Hyvää ruokaa, virsiä ja autonpesua

24.8.2016 12.30

Oletko musiikinystävä, joka haluaa hiljentyä kirkkokonserttiin, laulaa lujaa Hevimessussa tai kenties istahtaa virsien, hyvän ruuan ja viinin äärelle? Nämä ja monta muuta tapahtumaa odottavat sinua uudella seurakuntaviikolla syyskuussa.

• Uusi palvelusihteeri valittiin tehtäväänsä

24.8.2016 11.12

Seurakuntayhtymän yhteinen kirkkoneuvosto kokoontui 23.8.2016 päättämään seurakuntien ja seurakuntayhtymän yhteisistä asioista. Kokouksessa valittiin  palvelusihteeri palvelutoimistoon ja keskusrekisteriin.
  • Iisalmessa jo neljäs pienoissähköautoilun kestävyyskilpailu

19.8.2016 10.15

Tulevana lauantaina 20.8. Iisalmessa järjestetään jo neljäs pienoissähköautoilun ”Iisalmi Enduro kestävyyskilpailu”. Tapahtuma on yleisölle ilmainen ja avoin klo 10.00–20.00.
  • Seurakunnan diakoniatyössä töitä tarjolla

17.8.2016 13.20

Jäitkö ilman opiskelupaikkaa sosiaalialalla ja haluaisit tehdä hetken töitä tai olet muuten ahkera, ulospäinsuuntautunut ja tykkäät toimia ikäihmisten parissa? Iisalmen seurakunnan diakoniatyö on saanut lahjoituksen nuorten työllistämiseen Lions Club Iisalmi Koljonvirralta ja voimme palkata vanhusten viriketoimintaan ja ulkoiluttamiseen 2-3 nuorta.
  • Yhteisen kirkkoneuvoston esityslista 23.8. kokoukseen

16.8.2016 10.46

Ylä-Savon seurakuntayhtymän yhteinen kirkkoneuvosto kokoontuu seuraavan kerran tiistaina 23.8. 2016 klo 17.00 alkaen. Esityslistalla ovat seuraavat asiat. Linkki varsinaiseen esityslistaan löytyy lopusta.
  • Huutokauppa Metsäpirtin kurssi- ja leirikeskuksen asuntolassa

9.8.2016 10.13

Iisalmen seurakunta järjestää lauantaina 13.8. klo 9.30 alkaen huutokaupan Metsäpirtin kurssi- ja leirikeskuksen asuntolassa (Vanha Kainuuntie 6). Myynnissä on mm. keittiökalusteita, valaisimia, altaita ja vaatekaappeja. Tuotto ohjataan lyhentämättömänä Iisalmen seurakunnan diakoniatyön kautta diakonia-avustuksiin.
  • Iisalmen seurakunnan uusi seurakuntaviikko

8.8.2016 09.30

Iisalmen seurakunta järjestää syyskuussa ensimmäistä kertaa seurakuntaviikon 4. – 11.9.2016. Viikon teema on ”Keskellä elämää”. Nimen mukaisesti seurakunta tapahtumineen on keskellä ihmisten arkea.

"Seurakuntapastori Anu Backman (kuvassa) toivottaa kaikki tervetulleiksi seurakuntaviikolle!"
  • Ylä-Savon seurakuntayhtymä myy tarjousten perusteella seuraavat kiinteistöt

6.8.2016 07.00

• Iisalmen seurakunnan uusi paikalliskeräys verkossa auttaa iisalmelaisia perheitä

11.7.2016 09.53

Iisalmen seurakunta on avannut uuden kanavan, jonka avulla halukkaat voivat lahjoittaa verkkosivujen kautta haluamansa summan ja siten auttaa paikallisia perheitä. Verkossa toteutettavan paikalliskeräyksen kautta saadut varat kohdennetaan täysimääräisesti iisalmelaisten, hädässä olevien perheiden tukemiseksi taloudellisen, tavara- tai ruoka-avun kautta. Iisalmen seurakunta on ensimmäisiä seurakuntia Suomessa, joka tarjoaa mahdollisuuden auttaa oman alueen hätää kärsiviä verkkopalvelun paikalliskeräyksen kautta.

• Kangaskodon asuinkiinteistö myydään

6.7.2016 10.33

Ylä-Savon seurakuntayhtymän omistama Iisalmessa sijaitseva Kangaskodon asuinkiinteistö on päätetty myydä. Yhteinen kirkkovaltuusto eli seurakuntayhtymän ylin päättävä elin teki asiasta päätöksen tiistaina 5.7.2016. Kiinteistön myyntihinta oli 300 000, koska kiinteistöön tulevat korjauskustannukset ovat arviolta 1,2 milj. euroa.