Vapaaehtoistoiminta

Seurakunnan toimintaa ei luoda vain työntekijöiden voimin. Monet vapaaehtoiset toimivat muun muassa avustajina, ohjaajina, sekä monen muunlaisissa tehtävissä seurakunnassa.

Annamme koulutusta työhön sekä tuemme vapaaehtoisia tehtävässä.

Vapaaehtoistyö on elämäntapa, joka voi antaa elämään mielekkyyttä ja yhteisöllisyyttä.

Onko sinulla tarve antaa apuasi ja tukeasi jollekin, joka ilahtuisi siitä? Kyseletkö tai etsitkö omaa paikkaasi? Seurakunnassamme on paljon erilaisia mahdollisuuksia liittyä vapaaehtoiseksi ja tehdä vapaaehtoistyötä usealla eri työalalla, muun muassa lasten, nuorten, sairaiden sekä ikäihmisten parissa.

Vapaaehtoisia koulutetaan vuosittain erilaisiin tehtäviin. Työtehtävät mitä vapaaehtoistyössä tehdään, mietitään jokaisen vapaaehtoisen kanssa tarkemmin yhdessä.

Tervetuloa joukkoomme!

Tarkemmin vapaista vapaaehtoispaikoista voit katsoa www.suurellasydamella.fi - sivustolta, josta löydät Iisalmenkin

image
image

Iisalmen seurakunnan Suurella Sydämellä – verkkopalvelu

Iisalmen seurakunnan kaikki vapaaehtoistoiminnan erilaiset vapaaehtoistehtävät on koottu Suurella Sydämellä-verkkopalveluun. Hyvän tekeminen on nyt entistä helpompaa, sillä verkkopalvelussa kuka tahansa voi ilmoittautua vapaaehtoistyön tehtäviin, joko kertaluonteisesti tai pidemmäksi ajaksi. Sivuston kautta voi myös ilmoittaa avun tarpeestaan anonyymisti.

Vapaaehtoiset toimivat seurakunnassa esimerkiksi avustajina, ohjaajina, tukihenkilöinä, kirpputoreilla myyjinä, talkoolaisina ja monissa muissa tehtävissä. Vapaaehtoiset ovat seurakunnalle suuri voimavara ja nyt Iisalmen seurakunta tarjoaa entistä laajempaa mahdollisuutta osallistua vapaaehtoistoimintaan, koulutuksiin sekä tietenkin myös vapaaehtoisten yhteisiin iltoihin.

Suurella Sydämellä on koko kirkon yhteinen, verkossa toimiva vapaaehtoisen auttamisen verkkopalvelu. Suurella sydämellä vapaaehtoistoiminnan tehtävänä on tarjota vapaaehtoisille mahdollisuuksia auttaa ja palvella avuntarvitsijoita. Iisalmen seurakunta on liittynyt verkkopalveluun ensimmäisenä Ylä-Savossa. Toimintaa on jo lähes neljälläkymmenellä paikkakunnalla.

Tule mukaan -Suurella Sydämellä!

Tule mukaan -Suurella Sydämellä!

Suurella Sydämellä on koko kirkon yhteinen, verkossa toimiva vapaaehtoisen auttamisen verkkopalvelu

Tästä pääset Iisalmen Suurella Sydämellä-verkkosivuille »

Ota yhteyttä

Virpi Jukarainen, diakoni
Sähköposti:
044 733 5283
(017) 833 51
Faksi: 017 833 5233
Ilvolankatu 14b, 74100 Iisalmi
Menni Nousiainen, lähetyssihteeri
Sähköposti:
044 733 5226
(017) 833 51
Faksi: 017 833 5240
Ilvolankatu 14b, 74100 Iisalmi