Vapaaehtoistoiminta

Seurakunnan toimintaa ei luoda vain työntekijöiden voimin. Monet vapaaehtoiset toimivat muun muassa avustajina, ohjaajina, sekä monen muunlaisissa tehtävissä seurakunnassa.

Annamme koulutusta työhön sekä tuemme vapaaehtoisia tehtävässä.

Vapaaehtoistyö on elämäntapa, joka voi antaa elämään mielekkyyttä ja yhteisöllisyyttä.

Onko sinulla tarve antaa apuasi ja tukeasi jollekin, joka ilahtuisi siitä? Kyseletkö tai etsitkö omaa paikkaasi? Seurakunnassamme on paljon erilaisia mahdollisuuksia liittyä vapaaehtoiseksi ja tehdä vapaaehtoistyötä usealla eri työalalla, muun muassa lasten, nuorten, sairaiden sekä ikäihmisten parissa.

Vapaaehtoisia koulutetaan vuosittain erilaisiin tehtäviin. Työtehtävät mitä vapaaehtoistyössä tehdään, mietitään jokaisen vapaaehtoisen kanssa tarkemmin yhdessä.

Tervetuloa joukkoomme!

Tarkemmin vapaista vapaaehtoispaikoista voit katsoa www.vapaaehtoistyö.fi/iisalmi

Vapaaehtoistyö.fi

Iisalmen seurakunnan vapaaehtoistyö

Iisalmen seurakunnan kaikki vapaaehtoistoiminnan erilaiset vapaaehtoistehtävät on koottu Vapaaehtoistyö.fi -verkkopalveluun. Hyvän tekeminen on nyt entistä helpompaa, sillä verkkopalvelussa kuka tahansa voi ilmoittautua vapaaehtoistyön tehtäviin, joko kertaluonteisesti tai pidemmäksi ajaksi. Sivuston kautta voi myös ilmoittaa avun tarpeestaan anonyymisti.

Vapaaehtoiset toimivat seurakunnassa esimerkiksi avustajina, ohjaajina, tukihenkilöinä, kirpputoreilla myyjinä, talkoolaisina ja monissa muissa tehtävissä. Vapaaehtoiset ovat seurakunnalle suuri voimavara ja nyt Iisalmen seurakunta tarjoaa entistä laajempaa mahdollisuutta osallistua vapaaehtoistoimintaan, koulutuksiin sekä tietenkin myös vapaaehtoisten yhteisiin iltoihin.

Vapaaehtoistyö.fi on koko kirkon yhteinen, verkossa toimiva vapaaehtoisen auttamisen verkkopalvelu. Verkkopalvelun tehtävänä on tarjota vapaaehtoisille mahdollisuuksia auttaa ja palvella avuntarvitsijoita. Iisalmen seurakunta on liittynyt verkkopalveluun ensimmäisenä Ylä-Savossa. Toimintaa on jo lähes neljälläkymmenellä paikkakunnalla.

 

Vapaaehtoistyötä -suurella sydämellä!

Vapaaehtoistyötä -suurella sydämellä!

Vapaaehtoistyö.fi on koko kirkon yhteinen, verkossa toimiva vapaaehtoisen auttamisen verkkopalvelu

Ota yhteyttä

Virpi Jukarainen (1.10.15 - 31.12.2016)
vs. johtava diakoniaviranhaltija
(017) 833 51
Faksi: 017 833 5233
Ilvolankatu 14b
74100 Iisalmi
Menni Nousiainen
lähetyssihteeri
(017) 833 51
Faksi: 017 833 5240
Ilvolankatu 14b
74100 Iisalmi