Vapaaehtoistyö

Yhdessä olemme ja voimme enemmän!

Pienikin asia, apu, teko voi merkitä läheiselle paljon.

Seurakunnan työ ei pyöri vain työntekijöiden voimin. Monet vapaehtoiset toimivat muun muassa avustajina, ohjaajina, sekä monen muunlaisissa tehtävissä seurakunnssa.

Annamme koulutusta työhön sekä tuemme vapaaehtoisia tehtävässä.

Vapaaehtoistyö on elämäntapa, joka voi antaa elämään mielekkyyttä ja yhteisöllisyyttä.

Onko sinulla tarve antaa apuasi ja tukeasi jollekin, joka ilahtuisi siitä?Kyseletkö tai etsitkö omaa paikkaasi? Seurakunnassamme on paljon  erilaisia mahdollisuuksien liittyä vapaaehtoiseksi ja tehdä vapaaehtoistyötä usealla eri työalallla, muun muassa lasten, nuorten sekä ikäihmisten parissa.

Vapaaehtoisia koulutetaan vuosittain erilaisiin tehtäviin. Työtehtävät mitä vapaaehtoistyössä tehdään, mietitään jokaisen vapaaehtoisen kanssa tarkemmin yhdessä.

Olkkarista löydät vapaaehtoistyön esitteitä ja vapaaehtoistyönpuun, jossa on meille saapuneita vapaaehtoistyön pyyntöjä.

Avointen ovien ja jo toimivien ryhmien lisäksi voit ehdottaa uutta toimintaa Olkkariin. Kerro omia ajatuksiasi ja toiveitasi rohkeasti! Tai kenties  sinä haluaisit toimia vapaaehtoisena Olkkarissa? Palautetta, ehdotuksia uudesta toiminnasta, voit lähettää osoitteella **@**

Tarkempia yhteystietoja saat näiltä sivuilta.

Tervetuloa joukkoomme!