Vauvakirkko

Erityisesti pientä, vuoden sisällä syntynyttä kastettua vauvaa kutsutaan Vauvakirkkoon ensivierailulle. Kirkkohetkessä muistelemme sinun kastettasi, pikkuinen.

Suuri ihmettelyn aihe on, kuinka pieni lapsi voi tuoda niin paljon väkeä mukanaan. Hän tuo  kirkkoon vanhempia, kummeja, isovanhempia, sisaruksia ja muita tärkeitä ihmisiä.

Pieni vauva kokee kaiken aisteillaan; näin täälläkin saamme ihmetellä, katsella, kuunnella ja leikkiä ja tuntea olomme turvalliseksi Taivaan isän sylissä, kotikirkossa.

Kummit saavat olla siunaamassa pientä kummilastaan ja näin osallistua kastehetkellä lupaamaansa kristilliseen kasvatukseen yhdessä vanhempien kanssa. Lasten ja kokonaisen perheen siunaaminen on hyvin tärkeä osa tätä kirkkohetkeä.

Vauvakirkosta saat mukaasi kastelehden, joka ripustettiin kasteesi jälkeen Kastepuuhun.

Lisätietoja lapsityönohjaaja Riitta Kauhaselta puh. 044 7335 227, riitta.kauhanen@evl.fi.

VAUVAMUSKARI-KIRKKO sunnuntaina 30.9. 2018 klo 17  Kustaa Aadolfin Kirkossa.