Vauvakutsut

Vauvakutsut on vauvaa odottavien yhteinen kokoontuminen, jossa tavataan muita odottavia perheitä, kurkistetaan masuvauvan maailmaan, tutustutaan Iisalmen vauva-ajan palveluihin (mm vertaisryhmät, tapahtumat) ja jaetaan äidiksi ja isäksi tulemisen tunnelmia.

Samalla on mahdollisuus keskustella vauvan nimeen ja kasteeseen liittyvistä asioista. Mukana Perheentalo, Iisalmen seurakunta ja Ylä-Savon SOTE. Lisätietoja lapsityönohjaaja Riitta Kauhaselta puh. 044 7335 227, riitta.kauhanen@evl.fi.

Vauvakutsut syksyllä- 2017

Vauvakutsut ovat

Perjantaina 29.9. klo 18. Seurakuntatalon Olkkarissa, Ilvolankatu 14b, Iisalmi. Näillä kutsuilla juhlistamme ensimmäistä Valtakunnallista Vauvapäivää.

Tiistaina 28.11. klo 18. Perhekeskus Onni ja Ilonassa, Pohjolankatu 6, Citykäytävä, Iisalmi.