Vauvakutsut

Vauvakutsut on vauvaa odottavien yhteinen kokoontuminen, jossa tavataan muita odottavia perheitä, kurkistetaan masuvauvan maailmaan, tutustutaan Iisalmen vauva-ajan palveluihin (mm vertaisryhmät, tapahtumat) ja jaetaan äidiksi ja isäksi tulemisen tunnelmia.

Samalla on mahdollisuus keskustella vauvan nimeen ja kasteeseen liittyvistä asioista. Mukana Perheentalo, Iisalmen seurakunta ja Ylä-Savon SOTE. Lisätietoja lapsityönohjaaja Riitta Kauhaselta puh. 044 7335 227, riitta.kauhanen@evl.fi.

Vauvakutsut syksyllä- 2017

Vauvakutsut ovat

Perjantaina 29.9. klo 18. Seurakuntatalon Olkkarissa, Ilvolankatu 14b, Iisalmi. Näillä kutsuilla juhlistamme ensimmäistä Valtakunnallista Vauvapäivää.

Tiistaina 28.11. klo 18. Perhekeskus Onni ja Ilonassa, Pohjolankatu 6, Citykäytävä, Iisalmi. Suomi 100-vuotta teemalla.