Keskusteluapua yrittäjille

YouTube-video

”Yrittäjyys ja sen haasteet koskevat koko ihmistä ja hänen lähipiiriään ja saattaa vaikuttaa ihmisen omanarvontuntoon, elämänuskoon, perusluottamukseen, ihmissuhteisiin, hengellisyyteenkin. Nämä teemat ovat meille seurakuntatyön ammattilaisina ihan sitä ydinosaamisaluetta.”

Iisalmen seurakunnassa on virinnyt huoli korona-ahdinkoon joutuneista yrittäjistä tällä seudulla. Seurakunta aloittaa keskustelutuen tarjoamisen tavoitteena tukea ja rohkaista alueen yrittäjiä ja ex-yrittäjiä.

”Me tarjoamme nyt arvostelematonta kuuntelua ja kannattelevaa matkakumppanuutta yrittäjien omaan tilanteeseen. Seurakunnan työntekijöistä meitä on mukana tässä projektissa "trio", joista jokaisella on omakohtaista tai perhepiirin kautta kokemusta yrittäjyydestä. ” – seurakuntapastori Pirkko Olanterä Iisalmen seurakunnasta.

Keskustelutukea yrittäjille tarjoaa kolme Iisalmen seurakunnan työntekijää. Diakoniatyöntekijä Tanja Reinikainen, joka tulee yrittäjäperheestä. Kirsimaria Määttä on koulutukseltaan sosionomi-diakoni, joka on toiminut aiemmin hoiva-alan yrittäjänä. Hän toimii tällä hetkellä seurakunnan ruoka-avun ja Lähetyskirpun vastaava työntekijä. Teologian maisteri Pirkko Olanterä toimii pappina, sielunhoitajana ja retriitinohjaajana. Hänellä on koulutus TRE –stressinpurkumenetelmän –ohjaajana ja hän on toiminut myös Ihminen tavattavissa-terapeuttina. Hän on hyvinvointialan ex-yrittäjä ja hänen puolisonsa on yrittäjä.

Keskustelutukea voi saada lähi- tai etätapaamisena ja ajan keskustelulle voi varata helposti verkosta. Linkki ajanvaraukseen löytyy osoitteesta www.iisalmenseurakunta.fi. Mahdollisuus on myös useamman kerran jatkuvaan keskustelutukeen. Palvelu on täysin maksuton ja työntekijät ovat vaitiolovelvollisia.

Ajanvaraus verkossa

Tästä siirryt ajanvarauskalenteriin Slotti.fi –palveluun