Erityisrippikoulu

Iisalmen seurakunta järjestää yhdessä toisten rovastikunnan seurakuntien kanssa yleensä joka toinen vuosi rippikoulun erityistä tukea tarvitseville nuorille.

Seuraava Ylä-Savon alueen erityisrippikoulu järjestetään vuonna 2022

Iisalmen rovastikunnan (Iisalmi, Lapinlahti, Keitele, Kiuruvesi, Pielavesi, Rautavaara, Sonkajärvi, Varpaisjärvi ja Vieremä) alueella pidetään vuonna 2022 erityisnuorille tarkoitettu rippikoulu. Rippikoulu rakentuu yhteisestä aloitustapahtumasta tammikuussa 2022 ja kesällä pidettävästä rippileiristä. Tarkempi aikataulu ja kokoontumispaikat varmistuvat, kun ilmoittautuneiden määrä on selvillä.

Rippikoulu on tarkoitettu erityistä tukea tarvitseville nuorille jotka ovat syntyneet vuosina 2006-2007. Rippikoulun toiminta ja tehtävät suunnitellaan jokaiselle nuorelle hänen toimintakykynsä mukaisesti.

Vaalijalan pappi Risto Tabell kertoo mielellään rippikoulusta lisää puhelimessa tai voit ottaa häneen yhteyttä myös sähköpostilla tai Whatsappin kautta.

Ilmoittautuminen 17.9.2021 mennessä suoraan Risto Tabellille.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset

Risto Tabell, Vaalijalan pappi