Kirkolliset ilmoitukset Iisalmen Sanomissa viikot 48-49

KORONAINFO

Maskin käyttö on suotavaa.

JUMALANPALVELUS

SUNNUNTAI 5.12.

Kauneimmat joululaulut messu klo 10 Kustaa Aadolfin kirkko, Heikkinen, avustaa Turkki, Virpi. Striimataan.

Messu klo 12 Pyhän Ristin kirkko, Backman, avustaa Veera Väisänen, Virpi. Vastuuryhmä ripari 9 nimikkomessu.

Kauneimmat joululaulut klo 16 Pörsänmäen nuorisoseurantalolla, Lappeteläntie 110.

Lauluyhtye Vocallan joulukonsertti klo 18 Pyhän Ristin kirkko. Vapaa pääsy, käsiohjelma 10 e.

Siioninvirsiseurat klo 18 srk-talolla.

MAANANTAI 6.12. Itsenäisyyspäivä

Sanajumalanpalvelus klo 10 Kustaa Aadolfin kirkko, Dahlbacka, avustaa Komulainen, Virpi, Lauluseniorit. Seppeleenlaskut Vanhalla hautausmaalla heti jumalanpalveluksen jälkeen ja Sankariniemen hautausmaalla klo 11.30.

VIIKKOTAPAHTUMAT

TORSTAI 2.12.

Ikäihmisten kerho klo 11-12 srk-talon yläsali.

TIISTAI 7.12.

Kauneimmat joululaulut klo 13.30 Ilvolanpirtillä.

Joulukonsertti "Muistojen joulu" klo 19 Kustaa Aadolfin kirkko, Arno Toivanen, Taito Kainulainen & Hannu Virpi. Vapaa pääsy, käsiohjelma 10e (tuotto hyväntekeväisyyteen Iisalmen seurakunnan diakoniatyön kautta).

KESKIVIIKKO 8.12.

Ahjolankadun kerho klo 11-12 Ahjolankatu 7 kerhohuone.

Laulu- ja rukousilta klo 18 srk-talolla, kanttori Hannu Virpi. Kolehti Saidien Israel-työlle. Voit esittää oman laulu toiveesi illassa.

TORSTAI 9.12.

Kauneimmat isänmaalliset laulut yhteislaulutilaisuus klo 18 Pyhän Ristin kirkko, Ahomaa, Virpi, Lauluseniorit.

RUOKA-APU

Yhteinen ruoka-apujako poikkeuksellisesti ti 7.12. klo 10-11 tai niin pitkään kuin ruokaa riittää Lippuniemen srk-kodin pihalla. Tarkoitettu vähävaraisille sekä haastavassa elämäntilanteessa oleville iisalmelaisille.

DIAKONIA

Ti 7.12. Lohtuhuiviryhmä klo 12-13.30 kokoontumistila Olkkarissa. Voit tulla yhdessä neulomaan, tuoda valmiita käsitöitä sekä hakea lankoja.

LÄHETYS

Ke 8.12. klo 12 Lippuniemen Iloa ja kauneutta -käsityöpiiri srk-kodin alakerta.

Lähetyskirppu avoinna ma-la klo 10-14.

Avoinna lauantaisin 4.12., 11.12. ja 18.12.

Itsenäisyyspäivänä 6.12 Lähetyskirppu suljettu.

La 11.12. klo 10-13 Lähetyksen perinteiset joulumyyjäiset srk-talolla. Alkuhartaus klo 10. Kahvio ja arpajaiset. Vain käteismaksu.

TULEVIA TAPAHTUMIA

Su 12.12. klo 16 Kohtaamispaikan joulujuhla Lippuniemen srk-koti.

Ma 13.12. klo 17 seurakunnan vapaaehtoisten joulukahvit ja kiitoskonsertti. Aloitamme srk-talolla joulukahveilla, jonka jälkeen siirrymme klo 18 alkavaan Ari Honkasen konserttiin Pyhän Ristin kirkkoon.

Ti 14.12. klo 10 Arkipäivän jouluinen messu Pyhän Ristin kirkossa. Messuun kutsutaan erityisesti kaikkia diakonian ja lähetyksen kerholaisia. Kahvit srk-talolla.

Kuulutukset

Avioliittoon kuulutetut, vihityt, kastetut ja kuolleet.

Kastetut: Eevi Elisabet Balk, Elli Eeva Helena Halmeluoto, Helvi Lilja Maaria Inkeroinen, Jose Matti Henrik Putkonen

Avioliittoon kuulutetut: -

Avioliittoon vihityt: -

Kuolleet: Terttu Marjatta Ahtonen 93 v, Elsa Tuulikki Immonen 92 v, Aino Ruotsalainen 88 v, Heikki Johannes Huttunen 83 v, Raija Anneli Patronen 80 v, Markku Juhani Rytkönen Kajaanin srk 67 v