Lähetys- ja diakoniapiirit

Lähetys- ja diakoniapiirit ovat lähetyksestä kiinnostuneita seurakuntalaisia, jotka kokoontuvat yhteen lähetystyön innostamina.  Lähetys-ja diakoniapiiriläisillä on sydämellään halu tukea lähetystyötä niin rukoillen kuin taloudellisestikin.

Lähetys- ja diakoniapiirit kokoontuvat kodeissa eri puolella kaupunkia ja maaseutua kerran tai pari kuukaudessa. Tarkka ajankohta Iisalmen Sanomien kirkollisissa ilmoituksissa tai seurakunnan nettisivuilla tapahtumat -osiossa.

Lähetys- ja diakoniapiireissä kahvitellaan, rukoillaan, lauletaan, vaihdetaan kuulumisia ja kuullaan terveisiä lähetyskentiltä.

Lähetysrengastoiminta

Lähetysrengas on seurakunnan lähetystyöstä kiinnostunut ryhmä, jonka jäsenet saavat säännöllisesti postia työntekijöiltämme maailmalta sekä ajankohtaista lähetystietoutta. Lähetysrenkaan jäsenet voivat tukea työntekijöidemme työtä maailmalla ja avustuskohteissa tehtävää työtä rukoilemalla ja auttamalla taloudellisesti.

Mikäli haluat liittyä lähetysrenkaan jäseneksi, ota rohkeasti yhteyttä!

Postimerkkikeräys lähetystyön hyväksi jatkuu. Postimerkkejä voi tuoda Lähetyskirppuun tai Seurakuntatalolle.

lähetyssihteeri
Faksi: 017 833 5233