nuoria auringonlaskussa laiturilla

2023 Rippikoulut

Ilmoittautuminen vuoden 2023 rippikouluihin on päättynyt. Tarvittaessa ota yhteyttä rippikoulupappiin, Krista Rantanen 044-7335 284.

Ryhmäkokoontumiset
Tänä vuonna emme käytä riparivihkoa, siis sitä, johon on kerätty merkkejä eri seurakunnan tilaisuuksista. Keskitymme ryhmäkohtaisiin kokoontumisiin. Täällä on jokaiselle rippikouluryhmälle oma alasivu, josta löytyy kaikki yhteiset kokoontumiset. Kaikki kokoontumiset ja tehtävät tulee olla suoritettuna ennen leiri- / päiväkoulujakson alkamista.
Noudatamme riparilla päihde- ja tupakkalakia eli ripari on päihteetön. Lisäksi energiajuomat ja muut niihin rinnastettavat tuotteet eivät kuulu rippikouluun. Älä siis ota näitä mukaasi!
Osallistuthan rippikoulun kokoontumisiin terveenä. Mahdollisiin poissaoloihin ja niiden korvaamiseen liittyen ota yhteyttä oman rippikouluryhmän työntekijöihin. Paikallista ja valtakunnallista koronatilannetta ja viranomaisten ohjeita seurataan tarkasti. Muutokset ovat mahdollisia ja niistä tiedotetaan tekstiviestillä ja/tai sähköpostilla.
 

Ensimmäinen kokoontuminen
Rippikoulusi alkaa oman rippikouluryhmäsi tutustumisillalla. Saat viestiä tutustumisillasta ja muista kokoontumisista ryhmäsi omilta ohjaajilta tekstiviestillä ja sähköpostilla.


Riparivaihdot
Mikäli rippikoulukauden aikana tulee tarve vaihtaa rippikoulua, ota yhteyttä oman ryhmäsi työntekijöihin. He auttavat vaihtoasiassa eteenpäin.


Tietolomake
Tutustumisillassa saat tietolomakkeen, joka on esitäytetty ilmoittautumisesi perusteella. Korjaa virheelliset tiedot, lisää puuttuvat tiedot ja ota huoltajan allekirjoitus lomakkeeseen. Lomakkeita käsitellään luottamuksella. Pyydämme, että merkitsette rohkeasti esim. oppimisvaikeuksiin, muuhun terveydentilaan ja lääkityksiin liittyvät tiedot sekä muut oleelliset tiedot rippikouluun osallistumiseen liittyen. Palauta lomake seuraavassa riparikokoontumisessa.

Tärkeitä linkkejä

 

Ota yhteyttä

seurakuntapastori
Ilvolankatu 14 b
74100 Iisalmi

nuoriso- ja rippikoulutyön pappi