kädet ristin muodossa

Rippikoulut koronapandemian aikana 2021

Koronapandemian aikana ihmisten terveys ja sitä turvaavat viranomaismääräykset ovat ehdoton lähtökohta ja ne ohjaavat valmistautumistamme käynnissä olevaan rippikoulukauteen. Tällä sivulla ajankohtaisin tieto Iisalmen seurakunnan 2021 rippikoulujen toteutuksesta.

Iisalmen seurakunnan rippikouluissa noudatetaan AVIn asettamaa yli 20 henkilön kokoontumisrajoitusta 22.2.2021 saakka. Suosittelemme, että rippikoululaiset noudattaisivat myös Avin suositusta kasvimaskien käytöstä, sekä turvaväleistä.

Huomioithan, ettet tule rippikoulukokoontumisiin kipeänä ja huolehdit hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta.

Rippikoulukokoontumiset, jotka on suunniteltu pidettäväksi ennen 22.2.2021, siirretään mahdollisuuksien mukaan myöhempään ajankohtaan, tai toteutetaan etätehtävinä.

Mahdollisista muutoksista riparitapaamisiin liittyen, ilmoitamme jokaiselle ryhmälle erikseen.

Muutokset riparikokoontumisissa

• 31.1.2021 rippikoulusunnuntai siirtyy myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan
  • Ripari 6,7 ja 8 messuun osallistuminen toteutetaan etätehtävänä
  • Ripariryhmien 4,3 ja 2 sunnuntaiopetus muuttuu kirkkovierailuksi kahdessa ryhmässä sekä etätehtäväksi.

.