Krito-ryhmä Lupa tuntea INFOTILAISUUS

ma 24.2. kello 17.00 - ma 24.2. kello 18.00
Kokoontumistila Olkkari

Tunnetko mitä tunnet? Hämmentävät tunteet? Tunteet hukassa? Hengellisyys ja tunteet? Tervetuloa luottamukselliseen aikuisten vertaisryhmään, jossa opitaan ymmärtämään omia ja toisten tunteita ja tunteiden merkityksiä. Tässä tilaisuudessa saat infoa 18.3. alkavasta ryhmästä.

Krito tulee sanoista Kristillinen toipumistyö. Krito-ryhmä on vertaisryhmä, jossa voi kertoa elämästään ja sen kipukohdista sekä kuunnella toisia. Asiat jätetään yksinkertaisessa rukouksessa Jumalalle. Ryhmän työskentelylle antavat turvaa ryhmän säännöt, joihin kuuluvat muun muassa ehdoton luottamuksellisuus ja se, että ryhmässä ei neuvota toisia eikä mestaroida toisten elämää.

Tässä ryhmässä käytetään Mirja Sinkkosen ja Paula Tähtisen kirjaa "Lupa tuntea". Kirja sisältää tutkittua tietoa tunteista ja niiden merkityksistä sekä tunteisiin liittyviä (koti)tehtäviä .

Ryhmä kokoontuu 6 kertaa keskiviikkoiltaisin klo 17.15-19.15

Päivämäärät: 18.3.-22.4. 2020

Toimii ns suljettuna ryhmänä. Osallistujilta toivotaan sitoutumista kaikkiin kokoontumiskertoihin, kykyä ja halua kuunnella ja jakaa. Ryhmään otetaan max 10 henkilöä, jotka haastatellaan puhelimitse ennen ryhmän alkamista.

Ryhmää ohjaavat pastori Pirkko Olanterä sekä Krito-vertaisohjaaja Hanna-Mari Raatikainen

Infotilaisuus ma 24.2. klo 17-18 seurakuntatalon Olkkarissa, Ilvolankatu 14, Iisalmi

Ilmoittautuminen ja tiedustelut 9.3. mennessä Pirkko Olanterälle 044 7335 249 tai sähköpostitse pirkko.olantera@evl.fi ( laita nimesi ja puhellinnumerosi)

Ryhmä on maksuton. Kirja tulee kustantaa itse ( hinta n 25€).

Lisätietoa Krito-toiminnasta

vs. seurakuntapastori