KIRKOLLISET ILMOITUKSET VIIKOT 44-45

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

JUMALANPALVELUS

LAUANTAI 31.10. Pyhäinpäivä (”Pyhien yhteys”)

Herättäjänpäivän messu klo 12 Pyhän Ristin kirkko, saarnaa Kalle Hiltunen Herättäjä-yhdistyksestä, liturgia Backman, avustavat Turkki, Leena Huttunen ja Irma Antikainen. Virpi. Luetaan viime pyhäinpäivän jälkeen Kangaslammin hautausmaalle haudattujen Iisalmen seurakunnan jäsenten nimet. Messun jälkeen srk-talolla kirkkokahvit ja seurat, puhujina Kalle Hiltunen, Arno Toivanen ja Elina Siirola.

Pyhäinpäivän iltakirkko klo 18 Kustaa Aadolfin kirkko, Kuusinen, Virpi, Seurakuntakuoro, Sirkku Muilun vastuuryhmä. Luetaan viime pyhäinpäivän jälkeen Vanhalle hautausmaalle haudattujen ja muualle haudattujen Iisalmen seurakunnan jäsenten nimet.

Kynttilähartaus ulkona klo 18 Kangaslammin kappeli, Ahomaa, Kärnä.

SUNNUNTAI 1.11. Uskonpuhdistuksen muistopäivä (”Uskon perustus”)

Messu klo 10 Kustaa Aadolfin kirkko, Backman, Virpi, Lauluseniorit, Ari Timosen vastuuryhmä.

Sanajumalanpalvelus klo 12 Pyhän Ristin kirkko,Turkki, Kärnä, Raimo Kataisen vastuuryhmä.

Rauhanyhdistyksen seurat klo 17 Kustaa Aadolfin kirkko.

VIIKKOTAPAHTUMAT

TORSTAI 29.10.

Keskikaupungin eläkeläisten kerho klo 11-12 srk-talon alasali.

MAANANTAI 2.11.

Louhentuvan hengellinen kerho klo 12.30 Kirkkopuistonkatu 25 (entinen nuorisotalo).

Keskikaupungin lähetyspiiri klo 13 srk-talolla. Psalmit 147-148.

Ystäviä ympäri maailmaa –käsityöpiiri klo 16 srk-talon alasali.

TIISTAI 3.11.

Lähetysilta klo 18 srk-talolla. Vieraana Satu Hauta-aho Medialähetys Sanansaattajista. Asiaa Sat7- medialähetystyöstä ja Toivoa naisille -työstä.

KESKIVIIKKO 4.11.

Lippuniemen Iloa ja kauneutta –käsityöpiiri klo 12-14 Lippuniemen srk-koti.

LÄHETYSKIRPPU

Lähetyskirpun kontti on aukaistu. Siihen voi tuoda ja lahjoittaa siistiä, puhdasta, ehjää vaatetta ym. käyttötavaraa. Voit tuoda myös suoraan liikkeeseemme aukioloaikoina. Huonekalulahjoituksista voit olla yhteydessä p. 040 4821 938. Lähetyskirpussa voit maksaa myös pankkikortilla.

YHTEINEN RUOKA-APU

Ruoka-apua jaetaan maanantaisin klo 10-11 Lippuniemen srk-kodin pihalla, Kiviahonkatu 18. Apu on tarkoitettu vaikeassa taloudellisessa tilanteessa oleville. Jaettava ruoka on kauppojen ylijäämä ruokaa ja eu-ruokaa. Ruokakasseja saa lokakuun alusta alkaen vain yksi/talous. Jaossa myös SOTE:n hankkimia kasvomaskeja. Vaikeassa tilanteessa voi ottaa myös yhteyttä diakoniin. Seuraa srk:n verkkosivun tiedotuksia, mikäli tulee muutoksia. Tiedustelut Diakonian ruoka-apuun p. 044 7335 226, klo 14-16. Yhteydenottopyynnöt sähköpostitse diakonia.iisalmi@evl.fi

KOULUIKÄISTEN KERHOT

Maanantai

Kokki-puuhakerho 3-6 lk klo 17-18.30 Makkaralahden kerhotila, Kaarikatu 18.

Puuhakerho 1-6 lk klo 17-18 Peltokodon kerhotila, Asuntopolku 4.

Tiistai

Pelikerho 1-6 lk klo 17-18 srk-talo, kokoontumistila Kellari.

Sähköautoratakerho kaiken ikäisille klo 18-19 Rantalan kerhotila, Kirkonsalmentie 69.

Keskiviikko

Musakerho 1-6 lk klo 17.30-18.30 srk-talo, kokoontumistila Kellari.

VAPAAEHTOISTOIMINTA

Lohtuhuivi -ryhmä kokoontuu 5.11. klo 12 srk-talolla. Voit tulla yhdessä neulomaan lohtuhuiveja tai villasukkia ja tuoda valmiita lohtuhuiveja ja sukkia. Saatavilla myös seurakunnan huivi- ja sukkalankoja. Kokoontumisessa noudatamme turvavälisuositusta ja voit ottaa mukaan oman kasvomaskin.

PALVELUTOIMISTO JA KESKUSREKISTERI

Toimistoilla ei oteta vastaan asiakaskäyntejä koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi.

Asiointi Palvelutoimisto ja aluekeskusrekisterissä sekä Hautauspalveluiden toimistoilla tapahtuu puhelimitse, sähköpostitse tai verkkopalveluita hyödyntämällä. Sähköisiin palveluiden käyttöön annetaan neuvontaan puhelimitse. Palvelut ovat avoinna maanantaista perjantaihin kello 9-15.

Kuullutukset

Avioliittoon kuulutetut, vihityt, kastetut ja kuolleet.

Kastetut: Kimi Petteri Nikolas Tapio, Jaakko Olavi Lyyra

Avioliittoon vihityt: -