KIRKOLLISET ILMOITUKSET

Viikot 12-13

JUMALANPALVELUKSET JA USKONELÄMÄ

SUNNUNTAI 24.3. Marian ilmestyspäivä (”Herran palvelijatar”)

Messu klo 10 Pyhän Ristin kirkko, saarnaa Sallinen, liturgia Toivanen, Virpi.

Messu klo 17 Kustaa Aadolfin kirkko, Turkki, avustaa Jari Nousiainen, Virpi. Vastuuryhmä ripari 10 nimikkojp.

Marian päivän kauneimmat hengelliset laulut Kustaa Aadolfin kirkossa messun yhteydessä klo 17-18.

Siioninvirsiseurat klo 18 srk-talon yläsali.

VIIKKOTAPAHTUMAT

TORSTAI 21.3.

Keskikaupungin eläkeläisten kerho klo 11 Olkkarissa.

Ehtoollishartaus klo 13 Malminkadun vanhustentalon kerhohuoneella, Malminkatu 5.

MAANANTAI 25.3.

Iloa ja kauneutta -käsityöpiiri Lähetyskirpussa klo 10-12.

Hengellinen kerho klo 12.30 Louhentuvalla, Kirkonsalmentie 12.

TIISTAI 26.3.

Keskikaupungin lähetyspiiri klo 13 Anna-Maija Kokkosella, Pohjolankatu 26 A 4. Psalmit 107-108

KESKIVIIKKO 27.3.

Viikkomessu klo 11 Pyhän Ristin kirkko, Toivanen, avusta Sallinen, Virpi ja Seurakuntakuoro. Pohjois-Savon piirin Kristillisten eläkeläisten kevätjuhla ja Iisalmen Krist. yhdityksen 40 v juhla.

Ahjolankadun ikäihmisten kerho klo 11 kehohuoneella.

Lippuniemen Iloa ja kauneutta -käsityöpiiri klo 12-14.

Sanan ja rukouksen ilta klo 18.30 srk-talolla. ”Jumalan johdatus", Eeva ja Olavi

Raassina. Kolehti Inkerin kirkko/Sortavalan seurakunta.

LAPSITYÖ

To 21.3. Lastenkirkko klo 9.30 Kustaa Aadolfin kirkko.

NUORET

Isoshaku kesän leireille päättyy perjantaina 22.3.

Iisaaren yöpäivystäjän haku päättyy 30.4. katso lisää www.iisalmenseurakunta.fi/nuorille

Nuorten (yläkouluikäiset ja vanhemmat) yökköleirille 12.-14.4.  ilmoittautuminen päättyy 28.3. Hinta 20€. Ohjelmassa mm. vierailu Kuopion Warpissa, ulkoilua ja pelejä.

To 21.3. klo 18 Save-yhtyeen gospelkonsertti Pyhän Ristin kirkossa. Vapaa pääsy.

RIPPIKOULUT

Rippikoululaiset: Täytetyt vihkot pitää palauttaa viimeistään 30.4. Kerätkää merkit ajoissa.

VAPAAEHTOISTOIMINTA
Mikä on Sinun paikkasi osana yhteisöämme? Katso ja ilmoittaudu mukaan: www.vapaaehtoistyo.fi/iisalmi

LÄHETYS

Onko käsillä tekeminen Sinun juttusi? Tule tekemään käsitöitä yhdessä Iloa ja Kauneutta käsityöpiireihin. Kerhot ovat kaikille avoimia ja into tekemiseen on taitoa tärkeämpi. Kerhossa voi tehdä myös ostoksia lähetyksen hyväksi.

Kaikki talvivaatteet puoleen hintaan ajalla 25.-30.3. Lähetyskirpussa.

TULEVIA TAPAHTUMIA

Su 31.3. klo 16 Kohtaamispaikka Lippuniemen srk-koti. Esko ja Sandi Mäki-Soini kertovat

työstään vainottujen kristittyjen parissa.

Pe-la 5.-6.4. Raamattupäivät Lippuniemen srk-koti. Tule oppimaan evankelioiva elämäntapa! Su 7.4. raamattupäivien messu klo 10 Pyhän Ristin kirkko, saarnaa Mikko Matikainen.

Kastetut, kuulutetut ja kuolleet

Kastetut: Selina Kerttu Annikki Kokkonen, Jere Janiel Klinga