KIRKOLLISET ILMOITUKSET

Viikot 37-38

JUMALANPALVELUKSET JA USKONELÄMÄ

SUNNUNTAI 22.9. 15. sunnuntai helluntaista (”Kiitollisuus”)

Messu klo 10 Pyhän Ristin kirkko, saarnaa pastori, lentäjä Matti Viitanen, liturgia Toivanen, Virpi. Kansanlähatyksen kirkkopyhä. Messun jälkeen srk-talolla lähetystilaisuus "Egypti- ainoastaan turistimaako"?, lähettiveteraani Leena Mäkäräinen, Matti Viitanen. Kirkkokahvit n. klo 12.45.

Lohtuhuivikirkko (sanajumalanpalvelus) klo 17 Kustaa Aadolfin kirkko, Pulkka, Räihä.  Valmiit lohtuhuivit siunataan käyttöön. Voit tuoda kirkkoon valmiita huiveja, lahjoittaa lankaa lohtuhuiveja varten (lankaa menee n. 400 m ohutta ja pehmeää lankaa). Voit ottaa oman neuleen mukaan tai neuloa lohtuhuivia lahjoituslangoista. Ota omat puikot (nro 5<) Jumalanpalveluksen jälkeen sakastissa iltateetä ja opastusta lohtuhuivin neulomiseen. Sirkku Muilun vastuuryhmä.

YksiSydän yhteiskristillinen naistenilta klo 18 Lippuniemen srk-koti.

Ukrainalaisen Marvinok –lauluyhtyeen konsertti klo 19 Pyhän Ristin kirkko. Vapaa pääsy, ohjelma 5 e.

VIIKKOTAPAHTUMAT

TORSTAI 19.9.

Lippuniemen diakoniapiiri klo 13 Kultasirkun hoitokodissa, Vemmelkuja 3.

MAANANTAI 23.9.

Hengellinen kerho klo 12.30 Louhentuvalla, Kirkonsalmentie 29.

Keskikaupungin eläkeläisten kerho klo 13-15 srk-talon alasalissa.

TIISTAI 24.9.

Näkövammaisten kerho klo 12 srk-talolla, vieraana Pirjo Virkkunen.

Keskikaupungin lähetyspiiri klo 13 Airan ja Lyydian luona, Haukiniemenkatu 16 as 10. Psalmi 119: 91-135.

Lukupiiri klo 18 srk-talon 2. krs kokoushuone. Aiheena kesälukemiset.

KESKIVIIKKO 25.9.

Ahjolankadun ikäihmisten kerho klo 11 spr:n kerhohuoneella, Ahjolankatu 7b.

Iloa ja kauneutta –käsityöpiiri klo 12-14 Lippuniemen srk-koti.

Eläkeläisten Kristillisen yhd. raamattupiiri klo 13 Joukolankatu 6 kerhohuone.

Lapsikuoron harjoitukset klo 17-18 srk-talon yläsalissa. Tervetuloa mukaan vanhat ja uudet laulajat! Kuoroa johtaa kanttori Laura Räihä, p. 044 7335 206.

Sanan ja rukouksen ilta klo 18.30 srk-talon yläsali. "Jumalan sana, jalkojeni lamppu", Jouko Kauhanen, juonto Heikki Juntunen. Kolehti Raamattuopistolle.

KOULUIKÄISET

Kouluikäisten kerhot ovat alkaneet:

Maanantai

Kokki-puuhakerho 1-6 lk klo 17-18.30 Makkaralahden kerhotila, Kaarikatu 18.

Puuhakerho 1-6 lk klo 17-18 Peltokodon kerhotila, Asuntopolku 4.

Tiistai

Sähköautoratakerho kaiken ikäisille joka toinen viikko klo 18-19 Rantalan kerhotila,
Kirkonsalmentie 69.

Keskiviikko

Boffauskerho 3-7 lk klo 17-18 Juhani Ahon koulun alasali, Päiviönkatu 8.

Puuhakerho 1-6 lk klo 17-18 Rantalan kerhotila.

Torstai

Puuhakerho 1-6 lk klo 17-18 Lippuniemen srk-koti.

Syke-syyslomaleiri 15.-16.10. Pyhän Ristin kirkossa ja srk-talolla 1-6 luokkalaisille. Lisätiedot ja ilmoittautuminen verkkosivujen kautta.

VAPAAEHTOISTOIMINTA JA DIAKONIATYÖ

To 3.10. Lohtuhuivi- ja villasukka ”kahvila” klo 12-13.30 Iisalmen srk-talolla (kappeli neuvottelutila) kaikille neulomisesta kiinnostuneille. Seurakunnissa eri puolilla Suomea ja nyt myös Iisalmessa on innostuttu neulomaan lohtuhuiveja menetyksen kokeneille. Sinulla on mahdollisuus osallistua lohtuhuivien neulomiseen ja sitä kautta lohdutuksen välittämiseen sureville lähimmäisille. Iisalmen srk jakaa villasukkia diakoniatyön joulumuistamisen yhteydessä vähävaraisille. Tule neulomaan lohtuhuivia tai villasukkia ja kahvittelemaan yhdessä, ota omat puikot mukaan. Voit ottaa mukaasi myös omat langat tai halutessasi saat langat seurakunnasta.

Lisätietoa Raija Autio p. 044-7335 224, raija.autio@evl.fi tai Anu Naakka p. 044-7335 225, anu.naakka@evl.fi

LÄHETYS

Su 6.10. Rovastikunnan lähetysjuhla Vieremän kirkossa. Aamukahvi kello 9.30. Messun jälkeen ruokailu ja juhla, jonka aiheena kristinuskon ja kristittyjen tilanne maailmalla. Vieraana Kati Kemppainen Suomen Lähetysseurasta. Ilmoittautuminen ja erityisruokavaliot Anne Maria Haloselle 25.9. mennessä sähköpostilla anne.halonen@evl.fi tai p. 044 7335 226.
Yhteiskuljetusmahdollisuus selviää, kun tiedämme lähtijöiden määrän. Postimerkkejä voi tuoda srk-talon aulassa olevaan laatikkoon tai Lähetyskirppuun.

TULEVIA TAPAHTUMIA

Su 22.9. klo 13-16 kaikille avoin ja ilmainen Laulukoulu-iltapäivä laulamisesta kiinnostuneille srk-talolla. Kouluttajana Jaana Turunen (lauluklubi Maestra, Kuopio). Kahvit klo 12.30 alkaen, ilmoittautuminen 19.9. mennessä kari.haikarainen@evl.fi tai tekstiviestillä p. 044 733 5252.

Kastetut, kuulutetut ja kuolleet

Kastetut: Minja Johanna Mykkänen, Aapo Kalervo Malinen, Kuopion Alavan srk.

Avioliittoon vihityt: -

Avioliittoon siunattu: -

Kuolleet: Saimi Elsa Kuosmanen 87 v, Saimi Johanna Venäläinen 86 v, Seija Annikki Hautakoski 78 v.

(Päivitetty 20.9.2019)