Kirkolliset ilmoitukset Iisalmen Sanomissa

KORONAINFO

Maskin käyttö on suositeltavaa, jos väkeä on paljon.

JUMALANPALVELUS

SUNNUNTAI 24.10.

Sanajumalanpalvelus klo 12 Pyhän Ristin kirkko, Backman, Kraft. Anna-Maija Kokkosen vastuuryhmä.

Tuomasmessu klo 17 Kustaa Aadolfin kirkko, Backman, avustaa Heikkinen, Eevi-Maria Ojala. Liisa Toivasen vastuuryhmä. Striimataan.

Kohtaamispaikka -tilaisuus klo 16 Lippuniemen srk-koti. "KUka kelpaa Jumalalle?" opetus

Arno Toivanen, Irja Tuovinen. Lähetysvartti, tarjoilua.

VIIKKOTAPAHTUMAT

TORSTAI 21.10.

Ikäihmisten kerho klo 11-12 srk-talon yläsalissa.

Malminkadun kerho klo 13 Malminkatu 5 kerhohuoneella. Kokoontuu joka torstai.

PERJANTAI 22.10.

Donkkis klo 18 lapsille srk talolla. Raamattuopetus, toimintapisteet, nyyttärit.

LAUANTAI 23.10.

Työikäisten/kaikenikäisten raamattupiiri klo 18 Lippuniemen srk-kodin alakerta. Kahvi/teetarjoilu.

TIISTAI 26.10.

Louhentuvan hengellinen kerho klo 12 Kirkkopuistonkatu 25.

KESKIVIIKKO 27.10.

Sanan ja rukouksen ilta klo 18 srk-talolla, Timo Dahlbacka. Kolehti Lehtomäen kodille.

Rukoillaan jätettyjen esirukousaiheiden puolesta.

RUOKA-APU

Yhteinen ruoka-apujako ma 25.10. Yhteinen ruoka-apu on tarkoitettu vähävaraisille sekä haastavassa elämäntilanteessa oleville iisalmelaisille. Ruoka-apua jaetaan parittoman viikon maanantaina klo 10-11 tai niin pitkään, kuin ruokaa riittää. Jako tapahtuu Lippuniemen srk-kodin pihalla (Kiviahonkatu 18).

PALVELUTOIMISTO JA ALUEKESKUSREKISTERI sekä HAUTAUSPALVELUT

Toimistot avoinna klo 9-15.

Kuulutukset

Avioliittoon kuulutetut, vihityt, kastetut ja kuolleet.

Kastetut: Eljas August Ilmari Taskinen, Eino Ilmari Hyvönen Sammonlahden srk

Avioliittoon kuulutetut: -

Avioliittoon vihityt: -

Kuolleet: Hanna Niskanen 98 v, Hilja Matilda Koponen 96 v, Hilja Annikki Huotari 89 v, Jarmo Uolevi Siponen 71 v, Vesa Kalervo Hynynen 67 v, Pekka Toivo Olavi Räsänen 65 v