Kirkolliset ilmoitukset Iisalmen Sanomissa viikot 38-39

KORONAINFO
Maskin, käsidesin ja turvavälien käyttö on suotavaa.

JUMALANPALVELUS

SUNNUNTAI 25.9.

Sanajumalanpalvelus klo 10 Kustaa Aadolfin kirkko, Toppinen, avustaa Backman, Virpi. Liisa Toivasen vastuuryhmä. Striimataan.

Messu klo 12 Pyhän Ristin kirkko, Toppinen, avustaa Backman, Ojala. Anna-Maija Kokkosen vastuuryhmä.

VIIKKOTAPAHTUMAT

TORSTAI 22.9.

Ikäihmisten kerho klo 11-12 srk-talon alasali.

LAUANTAI 24.9.

Kaikenikäisten raamattupiiri klo 18 Lippuniemen srk-koti alakerran kerhohuone. Kahvi/teetarjoilu.

MAANANTAI 26.9.

Raamattupiiri klo 19 alkaa Makkaralahden kerhohuoneessa K-Marketin takana. Tule yhdessä tutkimaan Jumalan sanaa. Siinä on Jumalan voima. Ota mukaasi Raamattu tai Uusi testamentti. Vetäjänä Martti Nissinen.

TIISTAI 27.9.

Hengellinen kerho klo 12 Louhentuvalla, Kirkkopuistonkatu 25.

KESKIVIIKKO 28.9.

Sanan ja rukouksen ilta klo 18 srk-talon yläsali, Heikki Juntunen, Jouko Kauhanen. Kolehti Suomen Raamattuopistolle.

RUOKA-APU

Ruokakassien jako ma 26.9. klo 10-11 Lippuniemen srk-kodilla. Tarkoitettu vähävaraisille sekä haastavassa elämäntilanteessa oleville iisalmelaisille. Yhteisen ruoka-avun avustuskäytäntö muuttuu 12.9. alkaen. Ruokakassikorttien jako tapahtuu srk-kodin sisällä ja tarvitset jatkossa ruokakassikortin käydessäsi ruoka-avussa. Ruokakassikortin saamiseksi kartoitetaan talous- ja elämäntilanteesi diakoniatyöntekijän vastaanotolla. Ota mukaasi toimeentulotukipäätös tai ruokakunnan tiliotteet, joista näkyy kuukauden tulo- ja menotiedot. Diakoniatyöntekijöiden avoin vastaanotto 27.9. klo 10-11 seurakuntatalolla.

KOULUIKÄISILLE

Maanantai

Puuhakerho 1-6 lk klo 17-18 Rantalan kerhotila, Kirkonsalmentie 69.

Puuhakerho 1-6 lk klo 17-18 Lippuniemen srk-koti.
Tiistai

Puuhakerho 1-6 lk klo 17-18 srk-talon kellari.

Kokki-askartelukerho 3-4 lk klo 17-18 Makkaralahden kerhotila, Kaarikatu 18.

Sähköautoratakerho kaiken ikäisille klo 18-19 Rantalan kerhotila.
Torstai

Puuhakerho 1-2 lk klo 17-18 Makkaralahden kerhotila.

Sarjakuvakerho 1-6 lk klo 17-18 srk-talon kellari.

Muutokset kerhoihin ovat mahdollisia.

18.-19.10. Syke-syyslomaleiri 7-12 vuotiaille Hirsikankaan leirikeskuksessa. Lisätietoja ja ilmoittautuminen verkkosivujen kautta.

3.-4.12. Joulun Taikaa leiri 7-12 -vuotiaille Hirsikankaan leirikeskuksessa. Lisätietoja ja ilmoittautuminen verkkosivujen kautta.

LÄHETYS

Lähetyskirppu avoinna ma-pe klo 10-14.

Pe 23.9. Tasauspäivän kahvit lähetyskirpussa. Vapaaehtoinen kahvimaksu Tasauskeräykseen.

Voit tukea Suomen Lähetysseuran työtä lahjoittamalla postimerkkejä ja kortteja seurakunnan järjestämään postimerkkikeräykseen. Postimerkit ja -kortit voi toimittaa seurakuntatalolle tai Lähetyskirppuun 29.9. mennessä.

Iloa ja Kauneutta käsityöpiiri Lippuniemen srk-koti keskiviikkoisin klo 12-14.

Iloa ja kauneutta käsityöpiiri srk-talon olkkari maanantaisin klo 10-12.

Ystäviä ympäri maailmaa käsityöpiiri srk-talon olkkarissa 19.9. alkaen kuukauden 1. ja 3. maanantai klo 16-18.

Keskikaupungin lähetyspiiri srk-talon alasali 20.9. alkaen joka toinen tiistai klo 13-15.

Retki Kiuruveden lähetysjuhlaan su 9.10. Lähtö n. klo 8.30 ja paluu n. klo 15. Ilmoittautuminen p. 044 7335 262 tai sLinkki avautuu uudessa välilehdessärk:n verkkosivujen kautta

MUUTA

Hallinnon toimisto, Palvelutoimisto ja aluekeskusrekisteri sekä hautauspalveluiden toimisto suljettu ke 28.9.

Kuulutukset

Avioliittoon kuulutetut, vihityt, kastetut ja kuolleet.

Kastetut: Iita Aino Kaisa Haimivaara

Avioliittoon kuulutetut: -

Avioliittoon vihityt: -

Kuolleet: Hilkka Kyllikki Lappalainen 93 v, Aune Inkeri Hujanen 91 v, Maija Elina Tervo 90 v, Arvi Johannes Granqvist 79 v, Martti Ananias Tikkanen 70 v