KIRKOLLISET ILMOITUKSET VIIKOT 21-22

Seurakunnan normaalia viikkotoimintaa ja yleisötilaisuuksia ei ole poikkeusolojen aikana 31.5.saakka. Ajankohtaista tietoa saa osoitteesta iisalmenseurakunta.fi.

JUMALANPALVELUS

To 21.5. klo 10 helatorstai ”Korotettu Herra”, saarna ja liturgia Anne Pulkka, kanttori Joona Kärnä.

Su 24.5. 6. sunnuntai pääsiäisestä ”Pyhän Hengen odotus” jumalanpalvelus klo 10 suorana lähetyksenä Iisalmen Kustaa Aadolfin kirkosta, saarna ja liturgia Pirkko Olanterä, kanttori Hannu Virpi. Osallistu katsomalla lähetyksiä Iisalmen seurakunnan YouTube –kanavalla. Katso linkki osoitteesta www.iisalmenseurakunta.fi. Lähetykset tulevat Kustaa Aadolfin kirkosta.

KIRKKO ON AUKI

Pyhän Ristin kirkko ja Kustaa Aadolfin kirkko on avoinna sunnuntaina klo 11-13 yksityistä hiljentymistä ja rukousta varten.

JUMALANPALVELUKSET JA RADIOHARTAUDET RADIO SANDELSILLA
Jumalanpalvelus suorana lähetyksenä su 24.5. Iisalmesta Kustaa Aadolfin kirkosta. Radiohartaus joka torstai kello 13.05. Radiohartauksia pitää eri seurakuntien työntekijät. Iisalmi 106,3 MHZ • Kuopio 104,6 MHZ • Nilsiä 98,5 MHZ.

SIELUNHOITO

Henkilökohtaiseen sielunhoitoon ovat käytettävissä kaikki seurakunnan työntekijät ja papilta voi pyytää myös yksityisen ehtoollisen. Yhteystiedot verkkosivuilla tai p. 017 83351.

IISALMEN SEURAKUNNAN DIAKONINEN APU KORONAVIRUSTILANTEESSA

Ruoka-apu maanantaisin

Tällä hetkellä ruoka-apua jaetaan maanantaisin klo 10-11 Lippuniemen srk-kodin pihalla (Kiviahonkatu 18). Apu on tarkoitettu vaikeassa taloudellisessa tilanteessa oleville. Jos olet täysin terve, nouda ruoka-apu ilmoitettuna ajankohtana. Jos olet riskiryhmässä tai sinulla on hengitystieoireita, toimitamme ruoka-avun kotisi ovelle. Diakonian ruoka-avun numero 044 7335 226/diakoni Kirsimaria Määttä vastaa ruoka-apuun liittyviin tiedusteluihin ja pyyntöihin ti-pe klo 9-13. Yhteydenottopyynnön voi tehdä myös sähköpostitse diakonia.iisalmi@evl.fi. Seuraa Iisalmen seurakunnan tiedotusta ja verkkosivuja, muutokset ovat mahdollisia. Jaettavat elintarvikkeet ovat kaupan ylijäämä ruokaa.

Iisalmen Peli-Karhut toimittavat ruokakasseja haastavassa taloudellisessa tilanteessa koronan takia oleville yksin asuville ja lapsettomille pariskunnille 29.5.

Voit anoa ruokakassia verkkolomakkeella osoitteesta www.iisalmenseurakunta.fi tai puhelimitse arkisin 14.-26.5. klo 9-15 numeroista 044-7335 221 tai 044-7335 222. Ruokakasseja jaetaan rajattu määrä ja ne toimitetaan kotiovelle. Ilmoita lyhyt kuvaus omasta elämän- ja taloudellisesta tilanteestasi sekä miten koronavirustilanne on vaikuttanut elämääsi. Ruokakassien jaon mahdollistavat IPK ja Olvi-säätiö.

Lisätietoja: Vs. johtava diakoniaviranhaltija Tanja Reinikainen p. 044 7335 228.

Keräys vähävaraisten lapsiperheiden hyväksi Iisalmessa

Kotimaanapu.fi palvelun kautta voit lahjoittaa apua vähävaraisille lapsiperheille. Keräys osoitteessa www.iisalmenseurakunta.fi ja www.kotimaanapu.fi/paikalliset-keraykset

Mikäli haluat keskustella mieltä painavista asioista tai sinulla on huolia läheisistä, voit ottaa yhteyttä seurakuntamme työntekijöihin puhelimitse tai sähköpostilla. Henkilökohtaisia tapaamisia emme tee poikkeusaikana koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi ja riskiryhmien suojelemiseksi. Diakoniatyöntekijöille voit jättää yhteydenottopyyntöjä myös sähköpostiin diakonia.iisalmi@evl.fi

Kirkon keskusteluapu: Palveleva puhelin 0400 22 11 80, avoinna joka ilta klo 18 - 24. Ks. myös: kirkonkeskusteluapua.fi.

#YKSIRAKKAIMMISTA

Kristiina-papin ja muiden työntekijöiden #yksirakkaimmista somejulkaisut facebookissa ja instagramissa sisältävät pieniä hartaustuokioita, joita voi halutessaan kommentoida, fb:ssa myös kuvien kera. Hartaustuokiot löytyvät myös osoitteesta www.iisalmenseurakunta.fi/etusivu.

Lähetysjuhlat Radio Deissä 22.-24.5.

Suomen Lähetysseura ja Lahden seurakunnat tuottavat Radio Deihin 22.–24.5. kahdeksan tuntia lähetysjuhlaohjelmaa. Tule kuulolle Radio Dein taajuuksilla tai verkossa radiodei.fi

Perjantaina 22.5. klo 18–20, lauantaina 23.5. klo 10–12 ja klo 17–20, sunnuntaina 24.5.

klo 9–10. Toimittajina viikonlopun aikana Mervi Ritokoski, Sari Lehtelä, Jaakko Niiles ja Suvi Korhonen. www.lahetysjuhlat.fi.

***********

PALVELUTOIMISTO JA ALUEKESKUSREKISTERI SEKÄ HAUTAUSPALVELUT

KIRKOLLISET TOIMITUKSET

Katso poikkeusolojen ohjeistukset ja käytännöt osoitteesta www.iisalmenseurakunta.fi/perhejuhlat

Palvelutoimisto ja aluekeskusrekisteri sekä hautauspalveluiden toimisto eivät ota vastaan asiakaskäyntejä. Asiointi tapahtuu puhelimitse, sähköpostitse ja verkkopalveluita hyödyntämällä. Sähköisten palveluiden käyttöön saa neuvontaa puhelimitse. Aukioloajat 9-15 ma-pe. Lisätietoa ja verkkopalvelut ylasavonseurakunnat.fi/info ja asiointi.

Kastetut, kuulutetut ja kuolleet

Kastetut: Kiira Helene Nuutinen

Avioliittoon vihityt: -

Avioliittoon siunattu: -