KIRKOLLISET ILMOITUKSET VIIKOT 32-33

JUMALANPALVELUS

Sunnuntai 9.8. 10. sunnuntai helluntaista (”Uskollisuus Jumalan lahjojen hoitamisessa”)

Messu klo 10 Kustaa Aadolfin kirkko, Olnterä, Haikarainen, avustaa Ahomaa.

Sanajumalanpalvelus klo 12 Pyhän Ristin kirkko, saarnaa rovasti Pekka Kyllönen Muhokselta, liturgia Turkki, Haikarainen. Raimo Kataisen vastuuryhmä. Iisalmen Rauhanyhdistyksen kirkkopyhä.

Koljonvirran körttiseurat klo 18 Koljonvirran leirintäalue. Puhujina Kimmo Kivelä, Minna Kettunen, Jouko Kukkonen ja Kaisa Pihlajamäki. Järjestetään yhteistyössä Koljonvirran Kartanon sekä Herättäjä-Yhdistyksen Iisalmen paikallisosaston kanssa.

VIIKKOTAPAHTUMAT

LAUANTAI 8.8.

Viikkomessu klo 18 Kustaa Aadolfin kirkko, saarnaa rovasti Pekka Kyllönen Muhokselta, liturgia Martti Sallinen, Haikarainen.

Työikäisten/kaikenikäisten raamattupiiri klo 18 Lippuniemen srk-kodilla. Tied. p. 0400 931 613/ Tiina Parviainen.

Lähetyskirppu on avoinna ma-pe klo 10-14. Lahjoituksia otetaan vastaan myymälän aukioloaikoina. Takapihan kontti ei ole toistaiseksi käytössä. Huonekalulahjoituksista pyydämme ottamaan yhteyttä etukäteen, jotta varmistetaan, että myymälässä on tilaa. Lähetyskirpussa voi maksaa myös pankkikortilla!

IISALMEN SEURAKUNNAN DIAKONINEN APU KORONAVIRUSTILANTEESSA

Ruoka-apu maanantaisin

Ruoka-apua jaetaan maanantaisin klo 10-11 Lippuniemen srk-kodin pihalla (Kiviahonkatu 18). Apu on tarkoitettu vaikeassa taloudellisessa tilanteessa oleville. Jaettavat elintarvikkeet ovat kaupan ylijäämäruokaa. Huom! Ruoka-avun kotiin toimitus on päättynyt. Diakonian ruoka-avun numero 044 7335 226. Numerosta voi tiedustella ruoka-apuun liittyviä asioita arkisin klo 14-16 välisenä aikana. Yhteydenottopyynnön voi tehdä myös sähköpostitse diakonia.iisalmi@evl.fi. Seuraa Iisalmen seurakunnan tiedotusta ja verkkosivuja, muutokset ovat mahdollisia.

Mikäli haluat keskustella mieltä painavista asioista tai sinulla on huolia läheisistä, voit ottaa yhteyttä seurakuntamme työntekijöihin puhelimitse tai sähköpostilla. Diakoniatyöntekijät voivat tehdä kotikäyntejä siinä tapauksessa, kun se on asiakkaan kannalta välttämätöntä tai työntekijä arvioi kotikäynnin olevan paras tapa tukea asiakkaan hyvinvointia ja jaksamista. Mikäli mahdollista, käynti seurakuntalaisen luona voidaan toteuttaa myös ulkotiloissa. Kotikäynnillä diakoniatyöntekijät käyttävät suu-nenäsuojausta asiakkaan ja työntekijän suojelemiseksi. Diakoniatyöntekijöille voit jättää yhteydenottopyyntöjä myös sähköpostiin diakonia.iisalmi@evl.fi

Kirkon keskusteluapu: Palveleva puhelin 0400 22 11 80, avoinna joka ilta klo 18 - 24. Ks. myös: kirkonkeskusteluapua.fi.

LAPSITYÖ

Toiminta alkaa, mikäli kokoontumisrajoituksia ei ole.

PÄIVÄKERHOT (toiminta alkaa viikolla 33)

Tutustumispäivät:

MAANANTAI 10.8:

klo 9-11 Makkaralahti, srk:n kerhohuone, Kaarikatu 18.

klo 9-11 Lippuniemi, srk-koti päiväkerhotila, Kiviahonkatu 18.

klo 13-15 Metsäpirtti, ”Metsämökki”, kerhotila, Vanha Kainuuntie 6A.

TIISTAI  11.8:

klo 9-11 Peltosalmi Peltokoto, Asuntopolku 4.

klo 9-11 srk-talo, Ilvolankatu 14.

Tutustumispäivänä ei ole varsinaista kerhoa, vaan mahdollisuus tutustua kerhotilaan ja vahvistaa samalla, että lapsi ottaa kerhopaikan vastaan. Saatte mukaanne päiväkerhoa koskevat tiedotteet ja tiedon kerhon alkamispäivästä.

Hernejärven kerhossa ei ole tutustumispäivää. Ensimmäinen kerhokerta on

Hernejärven koululla ti 18.8. klo 13.30-15.30

LISÄTIETOA KERHOISTA www.iisalmenseurakunta.fi VAPAITA KERHOPAIKKOJA voi tiedustella lapsityön toimistosta p. 044 7335 294/ hannele.vartiainen@evl.fi

PERHEKERHOT JA PERHERYHMÄT ALOITTAVAT TOIMINNAN seuraavasti:

PERHEKERHOT:

PELTOSALMI, Peltokoto, keskiviikkoisin 12.8. alkaen klo 9-11.

MAKKARALAHTI,  torstaisin 13.8. alkaen klo 9-11.

METSÄPIRTTI, torstaisin 13.8. alkaen klo 17-19. Tässä kerhossa ulkoillaan paljon. Käytössä myös sisätilat. Tarjolla iltapala.

LIPPUNIEMI, perjantaisin 14.8. alkaen klo 9-11. Aloitamme kerhon aamupalalla, jonka jälkeen yhteistä tekemistä, leikkiä ja mukavaa yhdessäoloa.

Tarkoitettu perheille ja perhepäivähoitajille. Voit tulla mukaan joustavasti ja viivähtää kerhossa sinulle sopivan ajan. Yhdessäoloa, leikkiä ja mukavaa yhteistä tekemistä.

PERHERYHMÄT:

MLL:n PERHEKESKUS ONNI JA ILONA (Pohjolankatu 6), maanantaisin klo 9-12 ”Pikkulinnut”- perheryhmä yhdessä Perheentalo-yhteistyön kanssa.

Perhekerhot ja perheryhmät ovat lapsen ja aikuisen yhteisiä kerhoja. Ne ovat maksuttomia, ei  ennakkoilmoittautumista.

KOULULAISTEN ILTAPÄIVÄARKIT ALKAVAT VIIKOLLA 33

Nooan iltapäiväarkki tarjoaa kerran viikossa turvallisen levähdyspaikan 2-3 -luokkalaisille lapsille. Koulun jälkeen mm. pelaillaan, oleillaan, leikitään ja nautitaan pieni välipala turvallisten ohjaajien läsnä ollessa. Toiminta on maksutonta, ei ennakkoilmoittautumista. Arkit kokoontuvat seuraavasti:

Edvin Laineen koulun liikuntasali, ”Liikunta-arkki” tiistaisin 18.8. alkaen klo 13-15. Mukaan sisäliikuntaan sopiva vaatetus ja sisäpelikengät.

Kangaslammin koulu (Petter Kumpulaisentie 30), torstaisin 13.8. alkaen klo 13-15.

Rantala (Kirkonsalmentie 69), torstaisin 13.8. alkaen klo 12-15.30.

Lisätietoja www.iisalmenseurakunta.fi  tai p. 044 7335 294 tai hannele.vartiainen@evl.fi.

TULEVIA TAPAHTUMIA

Ti-Ke 18.-19.8. Kesäpäivät torilla klo 11 ja Kustaa Aadolfin kirkossa klo 18. Järj. Iisalmen srk ja Kansanlähetys.

MUUTA

Ti 11.8. Keskusrekisteri avoinna klo 12-15.

Kuullutukset

Avioliittoon kuulutetut, vihityt, kastetut ja kuolleet.

Kastetut: Tuukka Akseli Kettunen, Vilho Ensio Komulainen

Avioliittoon vihityt: -

Avioliittoon kuulutetut: Juha Antero Saastamoinen ja Tarja Piia Maria Eerola

Kuolleet: Irene Lyydia Koponen 94 v, Kyösti Kalevi Fick 87 v, Einari Pulkkinen 85 v.

(Päivitetty 6.8.2020)