Kirkolliset ilmoitukset Iisalmen Sanomissa

Kirkolliset ilmoitukset viikot 30-31

KORONAINFO

Turvavälit huomioiden laskennallinen osallistujamäärä on Pyhä Ristin kirkossa  102 henkilöä ja Kustaa Aadolfin kirkossa 180 henkilöä.

Tule tapahtumiin vain oireettomana ja noudata turvavälejä, huolehdi käsihygieniasta, toivomme käytettävän kasvomaskia.

Tilakohtaiset henkilömäärät löytyvät nettisivuilta.

JUMALANPALVELUS

SUNNUNTAI 1.8.
Messu
klo 12 Pyhän Ristin kirkko, Heikkinen, avustaa Siirola, Haikarainen. Elina Siirolan vastuuryhmä.

VIIKKOTAPAHTUMAT

TIISTAI 3.8.
Petter ja perilliset, Iisalmi 130 v kävelykierros
klo 18 Vanhalla hautausmaalla. Lähtö Vanhan Kappelin portilta, Kirkkotie 10.

RUOKA-APU
Yhteinen ruoka-apujako ma 2.8.
Yhteinen ruoka-apu on tarkoitettu vähävaraisille sekä haastavassa elämäntilanteessa oleville iisalmelaisille. Ruoka-apua jaetaan maanantaisin klo 10-11 tai niin pitkään, kuin ruokaa riittää. Jako tapahtuu Lippuniemen srk-kodin pihalla (Kiviahonkatu 18).

LÄHETYS
Lähetyskirppu avoinna
arkipäivisin ma-pe klo 10-14 (lauantait suljettu 1.7.-15.8. välillä).

Lähetyskirppu suljettu
vk 30 (26.-31.7.)

KESÄSEURARADIO
Seuroja voi kuunnella radiosta joka päivä taajuudella 103.8 MHz tai netissä osoitteessa www.kesaseuraradio.fi. Kesäseuraradion ohjelma löytyy myös nettisivuilta.

PALVELUTOIMISTO JA ALUEKESKUSREKISTERI sekä HAUTAUSPALVELUT
Toimistoilla voi asioida henkilökohtaisesti sopimalla etukäteen ajan puhelimitse.
Asiointiajan varaukset Palvelutoimisto ja aluekeskusrekisteriin puh: 044 733 5202, Hautauspalveluihin puh: 044 733 5201.

HUOM! Kesäaukiolo ma-pe klo 9-13 ajalla 1.6.-15.8.2021. Toimistoilla asiointi henkilökohtaisesti vain ajanvarauksella.

TIEKIRKOT
Kustaa Aadolfin kirkko on avoinna tiekirkkona
8.6.-15.8. ma-pe klo 10-18.

Kuulutukset

Avioliittoon kuulutetut, vihityt, kastetut ja kuolleet.

Kastetut: Nona Liisa Idamaria Korhonen

Avioliittoon kuulutetut: Markus Olavi Kärkkäinen ja Carita Anneli Heltejärvi

Kuolleet: Anna Marjatta Oksman 86 v, Onni Olavi Korhonen 82 v, Urho Tapio Laukkanen 80 v, Reijo Kalevi Karp 70 v, Riitta Kaisa Hiltunen 70 v, Sonkajärven srk.