Lutherin pakohuone

Lutherin pakohuone avoinna joka päivä seurakuntaviikolla 20.-27.10.2019

Lutherin pakohuone on historiallinen pakohuonepeli, jossa ryhmällä on noin 45 minuuttia aikaa ratkaista huoneessa olevat pulmat ja arvoitukset, mihin Lutherin vaakuna on hävinnyt.

Suljetussa huoneessa on erilaisia lukkoja ja tehtäviä, jotka ratkotaan käyttämällä nokkeluutta, luovuutta ja ryhmän yhteispeliä. Suositeltava ryhmän koko on 2–5 henkilöä. Alakouluikäiset aikuisen seurassa. Varatkaa kokonaisuudessaan noin tunti aikaa.

Milloin, missä ja mitä maksaa?

Pakohuone avataan sunnuntaina 20.10. klo 10 alkavan Pyhän Ristin kirkon jumalanpalveluksen jälkeen ja on varattavissa seurakuntaviikon ajan 27.10. saakka. Vuoroja voi varata 1.10. alkaen Pakohuoneen varauskalenterista.

Miten valmistaudun pakohuoneeseen?

Ryhmä todennäköisesti selviää kun käyttää Sawolaista maalaisjärkeä. Pakohuone ei ole pelottava eikä säikyttävä. Huonetta seuraa koko ajan Lutherin apupoika.

Tervetuloa tutustumaan Lutherin historiaan reformaation merkeissä.

Luther pakohuone
johtava nuorisotyönohjaaja