Kirkko 2030 seminaari

Nuorten tulevaisuusseminaari Kirkko 2030

Nuorten tulevaisuusseminaari Kirkko 2030 järjestetään Tampereella 27.-29.3.2020. Seminaaripaikkana on Tampereen seurakuntien toimintakeskus AitO, os. Kirjoniementie 15

Haluatko lähteä Nuorten tulevaisuusseminaariin 27.-29.3.2020 Tampereelle?

Etsimme kahta nuorta edustajaa Iisalmen seurakunnasta mukaan keskustelemaan ajankohtaisista teemoista kirkossa ja unelmoimaan, millaisessa kirkossa haluaa toimia ja olla jäsen tulevaisuudessa.

Seminaarin alustava ohjelma (klikkaa)

Lisätietoa löydät www.nuorikirkko.fi/kirkko2030

Ilmoittautuminen Anulle sähköpostilla 31.1. mennessä. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä, miksi haluaisit lähteä mukaan. Jos kiinnostuneita enemmän kuin kaksi, osallistujat valitaan perustelujen mukaan.

Seminaari on osallistujille ilmainen.

Seminaarin ennakkotehtävänä on järjestää keskustelutilaisuus, johon kutsutaan nuoria, seurakunnan luottamushenkilöitä, kirkkoherra, nuorisotyönohjaajat ja lapsiasiahenkilöt kanssa. Tilaisuudessa keskustellaan erityisesti nuorten esille nostamista heille tärkeistä ja ajankohtaisista asioista seurakunnassa. Yksi ajankohtainen keskustelun aihe on miettiä sitä, miten juuri kirkolliskokouksessa hyväksytty Nuorten vaikuttajaryhmätoiminta voisi parhaiten toteutua meidän seurakunnassa.

Faksi: 017 833 5233
74100 Iisalmi