Rippikouluun ilmoittautuminen

2019-2020 rippikouluihin ilmoittautuminen 28.8.-9.9.2019

Ilmoittautuminen rippikouluun tapahtuu 28.8.-9.9. välisenä aikana seurakunnan verkkosivuilla osoitteessa www.iisalmenseurakunta.fi/rippikoulut. Kysymys ei ole nopeuskilpailusta, vaan kaikki määräaikana ilmoittautuneet ovat ryhmäjaossa tasavertaisessa asemassa. Ilmoittautuminen koskee kaikkia, jotka aikovat käydä rippikoulun kauden 2019–2020 aikana. Niiden jotka aikovat käydä rippikoulun muualla, tulee ilmoittautua myös Iisalmen seurakunnan Ripari 11 -ryhmään.

Ilmoittaudu vuoden 2019-2020 rippikouluun tästä linkistä

Kaveri samalle riparille

Jos haluat ilmoittautua yhden kaverin kanssa samaan rippikouluun, käytä kaverikoodia. Kätevimmin asia onnistuu, jos hoidatte ilmoittautumisen yhdessä samaan aikaan. Ensimmäisenä ilmoittautuva ei valitse kohtaa ”Käytä kaverilta saamasi kaverikoodi (rasti ruutuun)”. Ilmoittautumisen jälkeen ohjelma antaa kaverikoodin, jonka voit antaa kaverillesi.

Kun haluat ilmoittautua samalle riparille kaverisi kanssa, klikkaa ”käytä kaverilta saamasi kaverikoodi” ja kirjoita koodi kenttään. Tällöin et voi enää valita rippikouluja, vaan ne ovat samat kuin kaverillasi, joten sopikaa yhdessä etukäteen rippikouluvaihtoehdot.

Ilmoittautumisohjeet

Ilmoittautuminen tapahtuu seurakunnan verkkosivujen kautta osoitteessa www.iisalmenseurakunta.fi/rippikoulut.

Valitse valikosta 2020 rippikoulut > Rippikouluun ilmoittautuminen

1. Klikkaa ”Ilmoittaudu vuoden 2020 rippikouluun tästä linkistä”

2. Valitse kohde: Rippikoulut 2020 > paina ”Hae”, tällöin näet kaikki valittavissa olevat rippikoulut

3. Valitse rippikouluryhmä ja klikkaa ”Tarkemmat tiedot”, jolloin näet tietoa rippikoulusta

4. Klikkaa ”Siirry ilmoittautumislomakkeelle”

5. Täytä tiedot huolellisesti ilmoittautumislomakkeelle (matkapuhelin ja sähköposti ovat pakollisia tietoja yhteydenpidon vuoksi)

6. Kaverikoodi: voit antaa kaverikoodin yhdelle kaverille. Lue lisää ilmoittautumislomakkeella olevasta ohjeesta ja tästä vihkosta kohdasta kaverikoodi

7. Valitse 4 rippikoulua listalta (lue ohjeteksti valintakohdasta)

8. Lopuksi paina ”Ilmoittaudu”, jolloin näyttöön tulee teksti ”Ilmoittautumisesi on vastaanotettu” ja ilmoittautumisen tiedot

Ilmoittautumisaikana mahdollisiin tiedusteluihin vastaavat nuorisotyönohjaaja Jari Nousiainen ja rippikoulupappi Anu Backman.

vt. pastori
Faksi: 017 833 5233