Ilmoittautuminen rippikouluun

Tällä sivulla löydät ohjeita rippikouluun ilmoittautumiseksi. Sivulta löytyy myös linkki ilmoittautumissivustolle. Lue ensin ohjeet huolellisesti ja ilmoittaudu sitten!

Jälki-ilmoittauminen rippikouluun

Varsinainen ilmoittautuminen rippikouluun 2021 on päättynyt 20.9.2020

Ilmoittautuminen avataan pyynnöstä. Ota yhteyttä Anuun p. 044 7335 284

Jälki-ilmoittaudu rippikouluun tästä linkistä

Eniten tilaa on Riparilla 8 .

Riparit 1 ja 2 ovat täynnä.

Ilmoittautuessasi et saa käyttää kaverikoodia, koska jokaista jälki-ilmoittautumista tullaan käsittelemään yksittäisenä ilmoittautumisena.

Jos olet päättänyt käydä rippikoulun muualla kuin Iisalmessa, niin ilmoitathan siitä meille.

Neljät kädet peukalo ja etusormet yhdistettynä ristin muotoon.

Ohje rippikouluun ilmoittautumiseen

1. Klikkaa tällä sivulla  alempana olevaa ”Ilmoittaudu vuoden 2021 rippikouluun tästä linkistä”
  2. Valitse haluamasi rippikouluryhmä ja klikkaa ”Tarkemmat tiedot”, jolloin näet tietoa rippikoulusta
  3. Klikkaa ”Siirry ilmoittautumislomakkeelle”
  4. Täytä tiedot huolellisesti ilmoittautumislomakkeelle (matkapuhelin ja sähköposti ovat pakollisia tietoja yhteydenpidon vuoksi)
  5. Kaverikoodi: voit antaa kaverikoodin yhdelle kaverille. Lue lisää ilmoittautumislomakkeella olevasta ohjeesta ja tältä sivulta kohdasta "Jos haluat kaverin kanssa samalle riparille"
  6. Valitse 4 rippikoulua listalta (lue ohjeteksti valintakohdasta)
  7. Lopuksi paina ”Ilmoittaudu”, jolloin näyttöön tulee teksti ”Ilmoittautumisesi on vastaanotettu”

Katso tältä videolta ohjeet rippikouluilmoittautumiseen

Kolme nuorta tyttöä katselevat laiturilta auringonlaskua Iisaaren rannalla.

Kaverikoodilla kaverin kanssa samalle riparille

Jos haluat ilmoittautua yhden kaverin kanssa samaan rippikouluun, käytä kaverikoodia. Kätevimmin asia onnistuu, jos hoidatte ilmoittautumisen yhdessä samaan aikaan. Ensimmäisenä ilmoittautuva ei valitse kohtaa ”Käytä kaverilta saamasi kaverikoodi (rasti ruutuun)”. Ilmoittautumisen jälkeen ohjelma antaa kaverikoodin, jonka voit antaa kaverillesi.

Kun haluat ilmoittautua samalle riparille kaverisi kanssa, klikkaa ”käytä kaverilta saamasi kaverikoodi” ja kirjoita koodi kenttään. Tällöin et voi enää valita rippikouluja, vaan ne ovat samat kuin kaverillasi, joten sopikaa yhdessä etukäteen rippikouluvaihtoehdot.

Ilmoittautuminen on avoinna 9.-20.9.2020.

Ilmoittaudu vuoden 2021 rippikouluun tästä linkistä!

Rippikouluryhmiä muodostettaessa kaikki ilmoittautumisaikana ilmoittautuneet huomioidaan tasapuolisesti. Rippikouluryhmien muodostuminen ei siten ole ilmoittautumisen suhteen nopeuskilpailu.

Muualla rippikoulun käyvien tulee myös ilmoittautua rippikouluun. Tällöin ryhmäksi valitaan 11 ripari.

Nähdään rippikoulussa!

74100 Iisalmi