Nuoret istuvat laiturilla ja muodostavat käsillään sydämen

Ilmoittautuminen rippikouluun

Tällä sivulla löydät ohjeita rippikouluun ilmoittautumiseksi. Sivulta löytyy myös linkki ilmoittautumissivustolle. Lue ensin ohjeet huolellisesti ja ilmoittaudu sitten!

Ilmoittauminen rippikouluun

Jälki-ilmoittautuminen rippikouluun on avoinna 17.-27.9.2021. Jälki-ilmoittautuessa ei voi käyttää kaverikoodia, vaan jokaista ilmoittautumista käsitellään yksittäisenä ilmoittautumisena. Tilaa on Ripari 8 ja Ripari 9 -ryhmissä sekä päivärippikoulussa Ripari 3. Valitse silti ilmoittautumislomakkeen vaatimat neljä (4) vaihtoehtoa, jotta ilmoittautuminen onnistuu.

Jos käyt rippikoululeirin muualla, ilmoittaudu ryhmään Ripari 11 kotiseurakuntaasi tutustumisjaksoa varten.

Ohje rippikouluun ilmoittautumiseen

1. Klikkaa tällä sivulla  alempana olevaa ”Ilmoittaudu vuoden 2022 rippikouluun tästä linkistä”
  2. Valitse haluamasi rippikouluryhmä ja klikkaa ”Tarkemmat tiedot”, jolloin näet tietoa rippikoulusta
  3. Klikkaa ”Siirry ilmoittautumislomakkeelle”
  4. Täytä tiedot huolellisesti ilmoittautumislomakkeelle (matkapuhelin ja sähköposti ovat pakollisia tietoja yhteydenpidon vuoksi)
  5. Kaverikoodi: voit antaa kaverikoodin yhdelle kaverille. Lue lisää ilmoittautumislomakkeella olevasta ohjeesta ja tältä sivulta kohdasta "Kaverikoodilla kaverin kanssa samalle riparille"
  6. Valitse 4 rippikoulua listalta (lue ohjeteksti valintakohdasta)
  7. Lopuksi paina ”Ilmoittaudu”, jolloin näyttöön tulee teksti ”Ilmoittautumisesi on vastaanotettu”

Ilmoittautuminen on avoinna 1.-14.9.2021

Ilmoittaudu vuoden 2022 rippikouluun tästä linkistä!

Rippikouluryhmiä muodostettaessa kaikki ilmoittautumisaikana ilmoittautuneet huomioidaan tasapuolisesti. Rippikouluryhmien muodostuminen ei siten ole ilmoittautumisen suhteen nopeuskilpailu.

Muualla rippikoulun käyvien tulee myös ilmoittautua rippikouluun. Tällöin ryhmäksi valitaan 11 ripari.

Nähdään rippikoulussa!

Kaverikoodilla kaverin kanssa samalle riparille

Jos haluat ilmoittautua yhden kaverin kanssa samaan rippikouluun, käytä kaverikoodia. Kätevimmin asia onnistuu, jos hoidatte ilmoittautumisen yhdessä samaan aikaan. Ensimmäisenä ilmoittautuva ei valitse kohtaa ”Käytä kaverilta saamasi kaverikoodi (rasti ruutuun)”. Ilmoittautumisen jälkeen ohjelma antaa kaverikoodin, jonka voit antaa kaverillesi.

Kun haluat ilmoittautua samalle riparille kaverisi kanssa, klikkaa ”käytä kaverilta saamasi kaverikoodi” ja kirjoita koodi kenttään. Tällöin et voi enää valita rippikouluja, vaan ne ovat samat kuin kaverillasi, joten sopikaa yhdessä etukäteen rippikouluvaihtoehdot.

74100 Iisalmi

Nuoriso- ja rippikoulutyön pappi