nuoria auringonlaskussa laiturilla

2023 Rippikoulut

Ilmoittautuminen vuoden 2023 rippikouluihin on päättynyt. Jälki-ilmoittautumislinkki paina tästä. Tarvittaessa ota yhteyttä rippikoulupappiin, Anu Backmaniin 044-7335 245.

Leirikuntoisuus
Haluamme, että jokaisella nuorella on mahdollisuus tulla rippikouluun. Sairauden akuutti vaihe tai juuri päällä oleva kriisi ei ehkä ole paras mahdollinen lähtökohta leirimuotoiselle rippikoululle. Joskus päivärippikoulu on perusleiririparia parempi vaihtoehto.  Joskus on parempi jopa odottaa seuraavaan vuoteen.
Mikäli asia askarruttaa, ota rohkeasti yhteyttä rippikoulutyöntekijöihin ja etsitään yhdessä nuorelle paras vaihtoehto.

Lue lisää leirikuntoisuudesta sivun alaosan linkistä

 

Ryhmäkokoontumiset
Tänä vuonna emme käytä riparivihkoa, siis sitä, johon on kerätty merkkejä eri seurakunnan tilaisuuksista. Keskitymme ryhmäkohtaisiin kokoontumisiin. Täällä on jokaiselle rippikouluryhmälle oma alasivu, josta löytyy kaikki yhteiset kokoontumiset. Kaikki kokoontumiset ja tehtävät tulee olla suoritettuna ennen leiri- / päiväkoulujakson alkamista.
Noudatamme riparilla päihde- ja tupakkalakia eli ripari on päihteetön. Lisäksi energiajuomat ja muut niihin rinnastettavat tuotteet eivät kuulu rippikouluun. Älä siis ota näitä mukaasi!
Osallistuthan rippikoulun kokoontumisiin terveenä. Mahdollisiin poissaoloihin ja niiden korvaamiseen liittyen ota yhteyttä oman rippikouluryhmän työntekijöihin. Paikallista ja valtakunnallista koronatilannetta ja viranomaisten ohjeita seurataan tarkasti. Muutokset ovat mahdollisia ja niistä tiedotetaan tekstiviestillä ja/tai sähköpostilla.
 

Ensimmäinen kokoontuminen
Rippikoulusi alkaa oman rippikouluryhmäsi tutustumisillalla. Saat viestiä tutustumisillasta ja muista kokoontumisista ryhmäsi omilta ohjaajilta tekstiviestillä ja sähköpostilla.


Riparivaihdot
Mikäli rippikoulukauden aikana tulee tarve vaihtaa rippikoulua, ota yhteyttä oman ryhmäsi työntekijöihin. He auttavat vaihtoasiassa eteenpäin.


Tietolomake
Tutustumisillassa saat tietolomakkeen, joka on esitäytetty ilmoittautumisesi perusteella. Korjaa virheelliset tiedot, lisää puuttuvat tiedot ja ota huoltajan allekirjoitus lomakkeeseen. Lomakkeita käsitellään luottamuksella. Pyydämme, että merkitsette rohkeasti esim. oppimisvaikeuksiin, muuhun terveydentilaan ja lääkityksiin liittyvät tiedot sekä muut oleelliset tiedot rippikouluun osallistumiseen liittyen. Palauta lomake seuraavassa riparikokoontumisessa.

Tärkeitä linkkejä