Kuvassa kuusen oksat, jossa roikkuu lippunauha erimaiden lipuilla. Tervetuloa laulamaan. Kauneimmat joululaulu

Kauneimmat joululaulut rippikoululaisille ja nuorille

Tervetuloa laulamaan kauneimpia joululauluja sunnuntaina 12.12.2021 Pyhän Ristin kirkossa.

Katso tästä oman ripariryhmäsi aika

klo 13.45 Riparit 1,7,3,4,6

klo 15.15 Riparit 5,2,8,9 ja 11

Tule sisään Pyhän Ristin kirkon pääovesta ja ilmoittaudu saapuneeksi. Muistathan tulla ajoissa paikalle, viimeistään kymmenen minuuttia ennen tilaisuuden alkamista! Rippikoululaiset istuvat oman ryhmänsä kanssa heille varatuilla penkeillä. Jos et jostain syystä pääse ollenkaan paikalle, ilmoitathan siitä oman ryhmäsi ohjaajille.

Tilaisuus kuuluu rippikouluun ja on rippikoululaisille pakollinen. Tilaisuus on avoin kaikille muillekin, esim. perhe ja kaverit.

Tulethan paikalle terveenä!

Kuvassa kauneimpien joululaulujen vuoden 2020 teemakuva, jossa eläimen jäljet lumessa
Rippikoululaisten kauneimmat joululaulut

74100 Iisalmi