Kolme itämaan tietäjää ratsastavat kameleilla tähtitaivaan alla

Kauneimmat joululaulut rippikoululaisille ja läheisille

Itä-Suomen Aluehallintovirasto on antanut 1.12. määräyksen, jolla sallitaan vain alle 50 hengen tilaisuudet. Tämän vuoksi poikkeuksellisesti rippikoululaisten ja heidän läheistensä kauneimmat joululaulut toteutuvat etäyhteyksin. Kauneimpiin joululauluihin osallistuminen tapahtuu sunnuntaina 13.12.2020 klo 18 Koko Suomen Kauneimmat Joululaulut -tapahtumassa Suomen Lähetysseuran YouTube-kanavalla.

Katso ohjeet kauneimpiin joululauluihin osallistumiseen

• osallistu su 13.12. klo 18.00 Koko Suomen Kauneimmat Joululaulut -konserttiin Suomen lähetysseuran Youtube-kanavalla.
  • Kauneimpiin joululauluihin pääset tästä.
  • vastaa kysymyksiin, joko katsomisen aikana, tai sen jälkeen Tehtävään pääset tästä.
  • jos et pysty katsomaan konserttia kyseisenä ajankohtana, voit katsoa tallenteen jälkikäteen youtubesta
  • katso konsertti vanhempasi, isovanhempasi, kummisi tai muun läheisesi kanssa
  • tehtävä tulee olla tehtynä mieluiten heti konsertin jälkeen, kuitenkin viimeistään 30.12.2020 mennessä.
  • tarvittaessa voit olla yhteyksissä oman riparin ohjaajiin.

Konsertin katsominen ja tehtävän tekeminen kuuluvat rippikouluun ja ovat rippikoululaisille pakollisia.

Tarkempaa tietoa tapahtumasta löydät tästä.

Tehtävä on oltava tehtynä 30.12. mennessä.

Kauneimmat joululaulut -logon taustalla jäniksen jäljet lumessa

vs. nuorisotyönohjaaja
74100 Iisalmi