Rippikoulujen vanhempainillat.

Vanhempainillat

Rippikoulujen 2022 infohetket huoltajille järjestetään Iisaaressa la 28.5.2022

Kesän rippikoulujen 2022 infohetket riparilaisten huoltajille järjestetään Iisaari-päivän yhteydessä la 28.5.2022 klo 10-15. Infohetket ripariasioista ovat klo 11.30 ja klo 12.30. Venekyydit Iirannalta (osoite navigaattoriin: Ouluntie 633c) Iisaareen ja takaisin kulkevat useita kertoja päivän aikana. Ehtiäksesi infoon, Iirannalla kannattaa olla viimeistään puolisen tuntia ennen infon alkua. Iisaaressa voit olla paikalla haluamasi ajan ja osallistua yhteiseen ohjelmaan mielenkiinnon mukaan. Tervetuloa mukaan!

Infohetkissä saa perustietoa rippikoulusta ja konfirmaatiosta sekä on mahdollisuus tavata rippikoulujen työntekijöitä ja tutustua Iisaaren leirikeskukseen. Jos haluat henkilökohtaisesti keskustella nuoresi rippikouluryhmän ohjaajien kanssa, ota heihin rohkeasti yhteyttä. Jos et pääse paikalle infoihin ja sinulla on kysymyksiä, voit olla suoraan yhteydessä nuoren oman rippikouluryhmän ohjaajiin.

Osa Iisaaripäivän ohjelmasta on ulkona, joten varautukaa säänmukaisella vaatetuksella.

Lämpimästi tervetuloa vaikkapa koko perheen voimin!

Ohjelma:

10.00 lähtö seurakuntatalolta linja-autolla

11.00 hartaus

11.00 lähtö seurakuntatalolta linja-autolla

11.30 Ripari-infot

12.00 Hartaus

12.30 Ripari-infot

12.30 Musiikkihetki Nuoren seurakunnan veisukirjasta

13.00 Hartaus

13.30 Musiikkihetki Nuoren seurakunnan veisukirjasta

14.00 linja-auto seurakuntatalolle

15.00 päivä päättyy

Koko ajan menossa:

• Seurakunta tarjoaa kahvia, mehua
  • mahdollisuus saunomiseen
  • Suppailua ja melontaa sään salliessa
  • Pihapelejä ja Speden Spelit nopeuspeli
  • voit halutessasi ostaa kioskista pientä purtavaa, herkkuja ja makkaraa Yhteisvastuun hyväksi
  • nuotion äärellä voit jakaa omat Iisaari-muistosi.

Saapuminen

Iisaareen on venekuljetukset Iirannalta. Ajo-ohje: Iisalmesta pohjoiseen – liikenneympyrästä kohti Oulua – aja Ouluntietä n. 6,3 km – viitta oikealle Iisaari – aja rantaan. Pysäköikää autot tiiviisti parkkipaikalle.

Voitte tulla omalla autolla tai veneellä tai bussikuljetuksessa. Iisaari-päivään on bussikuljetukset Iisalmen seurakuntatalolta, Ilvolankatu 14b klo 10 ja 11. Paluukyyti lähtee Iirannalta seurakuntatalolle klo 14.

Venekuljetukset Iirannalta Iisaareen ja takaisin kulkevat useita kertoja päivän aikana.

Ilmakuva Iisaaresta

74100 Iisalmi