Siioninvirsiseurat Seurakuntatalo

Järjestäjänä Herättäjä-yhdistys, yhteistyössä Iisalmen seurakunnan kanssa. Kaikille avoin.

Siioninvirsiseurat liittyvät herännäisyyteen eli körttiläisyyteen - mitä se on?

Jos yhdessä veisaaminen ja pienten, elämänläheisten ja pohdiskelevien puheiden kuunteleminen (tai pitäminen) olisi sinusta mukavaa, niin tervetuloa mukaan "körttien" kokoontumiseen.

---------------------------

Siionin virret on herännäisyyden eli körttiläisyydeksi kutsutun herätysliikkeen virsikirja.

Siioninvirsiseuroissa virret ovat rukousta ja huokausta Jumalan puoleen, joista jokainen voi saada lohdutusta tarpeen mukaan. Virret lauletaan usein ilman säestystä.

Seuroissa noudatetaan virren ja puheen vuorottelua. Seurat kestävät tunnista puoleentoista tuntiin. Puheita voivat pitää sekä maallikot että papit.

-------------------------

.

Herättäjä-yhdistys

vs. seurakuntapastori
Faksi: 017 833 5233
74100 Iisalmi

Tehtävässä 31.5.2019 saakka.

Siioninvirsiseurat

Järjestäjänä Herättäjä-yhdistys yhdessä Iisalmen seurakunnan kanssa. Avoin kaikille.

Naisten olohuone

Naisten olohuone kokoontuu ma 6.5. Tuomirannassa.

Siioninvirsiseurat

Järjestäjnä Herättäjä-yhdistys yhdessä Iisalmen seurakunnan kanssa. Avoin kaikille.