Miesten saunailta

Miesten saunailta

Koljonvirran rantasaunan kokoontumistila, Ouluntie 217b

Illan aiheet ovat ajankohtaisia, miesten elämään ja uskoon liittyviä.

Illan vierailijat liittyvät iltojen teemoihin, joita on mahdollisuus pohtia yhdessä vierailijan kanssa.

Ohjelmassa on aina mahdollisuus saunoa, sekä niin halutessa nauttia saunamakkarat ja iltakahvit tai –teetä. Jokaiseen saunailtaan kuuluu myös olennaisena osana iltahartaus.

Saunailtojen luennoitsijoista ja aiheista ilmoitetaan tarkemmin verkkosivuilla ja kirkollisissa ilmoituksissa.

Iisaaren leirikeskus

Iisaaren avoimet ovet

Iisalmen seurakunta järjestää toukokuussa legendaarisen Iisaaren avoimien ovien päivän. Päivän tarkoituksena on avata uudistuneen saaren ovet kaikille kiinnostuneille. 300 ensimmäiselle tarjotaan pullakahvit.

Suvivirren sunnuntain messu ja vapaaehtoisten kevätjuhla

Tervetuloa viettämään yhteistä messua ja vapaaehtoisten kevätjuhlaa yhdessä toisten vapaaehtoisten kanssa.

Lähetyskirppu

Iloa ja kauneutta käsityöpiiri

Tule tekemään käsitöitä mukavassa seurassa lähetyksen hyväksi