Jokainen on tervetullut!

6.3. Minä en sinua hylkää. Matti Malinen. Juontajana Leena Vaarasuo, kolehti Kansanlähetykselle.

13.3. Miten oppia tuntemaan Kristuksen rakkaus. Anssi Huusko ja Jari Vartiainen. Juontajana Markku Snellman, kolehti Lehtomäen kodille.

20.3. Usko ja rukous. Anu ja Marko Oikarinen. Juontajana Leena Tossavainen, kolehti Kansanlähetykselle.

27.3. Jumalan johdatus. Eeva ja Olavi Raassina. Kolehti Inkerin kirkko / Sortavalan seurakunnalle.

10.4. Uskon ihme. Tuomo Lahtinen. Juontajana Raimo Väisänen, kolehti Gideoneille.

24.4. Hyvä uutinen: Se on täytetty. Jouko
Kauhanen. Juontajana Heikki Juntunen,
kolehti Raamattuopistolle.

8.5. Lauletaan Viisikielisestä kanttori Hannu Virpin johdolla, laulua Riitta Kaasinen. Juontajana Pirjo Salmela, kolehti Israeltyölle.

Järjestää: Pohjois-Savon Ev.lut. Kansanlähetys, Raamattuopisto, Israel-työ yhdessä Iisalmen seurakunnan kanssa.

Lisätietoa: Matti Kyllönen, p. 040 417 8901.

Pohjois-Savon Ev.lut. Kansanlähetys, Suomen Raamattuopisto