Kesäpäivät sanan ja musiikin äärellä

ti 11.6. kello 10.30 - to 13.6.

Kesäpäivät sanan ja musiikin äärellä

Kesäpäivien teema on "Kristittynä ajassa".

Tiistaina 11.6.
Kristittynä ajassa.
Klo 10.30 Tilaisuus torilla. Päivien avaus, rovasti Arno Toivanen. Musiikki, Anssi Huusko.

Klo 18.00 Kustaa Aadolfin kirkossaMaailmassa kuohuu - älä pelkää. Juonto, Leena Tossavainen. Seurakunnan tervehdys, Arno Toivanen. Opetus, Raimo Lappi. Puhe, Ulpu Lappi. Musiikki ja todistuspuhe, Anssi Huusko. Yhteislaulut kirkossa säestää iltaisin  seurakunnan kanttorit.

Keskiviikkona 12.6.
Klo 10.30 Tilaisuus torilla. Puhe, Raimo ja Ulpu Lappi. Musiikki, Anssi Huusko

Klo 18.00 Kustaa Aadolfin kirkossaMiten Jumala auttaa?. Juonto, Anu ja Marko Oikarinen. Todistus, Tarja Ewane. Opetus, Ulpu ja puhe Raimo Lappi. Musiikki, Anssi Huusko.

Torstaina 13.6.
Klo 10.30 Tilaisuus torilla. Puhe, Raimo ja Ulpu Lappi. Musiikki,  Heikon ihmisen lauluryhmä ja Anssi Huusko.

Klo 18.00 Kustaa Aadolfin kirkossa. Jumala antaa rauhan. Juonto, Markku Snellman. Todistuspuhe, opetus Raimo ja puhe, Ulpu Lappi. Musiikki, Heikon ihmisen lauluryhmä ja Anssi Huusko. Päivien päätössanat, rovasti Martti Nissinen

*********************

• Torivastaava, Markku Snellman
  • Kimppakyyti srk-talon edestä klo 17.40

Päivien puhujavieraina ovat TM Ulpu ja everstiluutnantti (evp.) Raimo Lappi Joroisilta.

Musiikkia torilla ja kirkossa: Heikon ihmisen lauluryhmä Kuhmosta ja Anssi Huusko Nilsiästä.

Iisalmen seurakunta ja Pohjois-Savon Ev.lut. Kansanlähetys