Kävele Naiselle Ammatti

Kävele Naiselle Ammatti

Maistraatin puisto, Iisalmi

Tule kävelemään ja haasta kaverisikin mukaan!

Tule kävelemään yhdessä ja auttamaan samalla kehitysmaiden naisia! Samalla autat koko perhettä ja yhteisöä.

OHJELMA:
Tervetuloa – Iisalmen seudun yrittäjänaiset
Tapahtumainfo – Iisalmen seurakunta
Alkuverryttely – Tiinan Treenipalvelu
Kokoontuminen 6-10 henkilön ryhmiin
Lähtö kävelylle pienryhmissä.

KÄVELYREITTIVAIHTOEHDOT:
Luuniemen lenkki (2,5 km)
Cityreitti (5,5 km)

Kävely on vapaamuotoinen tapahtuma, joten voit myös kävellä yksin tai yhdessä kaverisi kanssa aivan oman reittisi.

Ilmoittaudu Iisalmen tapahtumaan ja lahjoita haluamasi summa Naisten Pankin kautta:

Yksi nainen saa ammatin 30 eurolla! Voit lahjoittaa joko yhden ammatin tai vapaavalintaisen summan.

Tapahtuman sivu Facebookissa – Iisalmen Seudun Yrittäjänaiset ry

Kävelyä järjestetään eri paikkakunnilla ympäri Suomen sekä ulkomailla. Valtakunnallisen tapahtuman avulla kerätään lahjoituksia, joilla tuetaan merkittävällä tavalla kehitysmaiden naisten koulutusta, toimeentuloa ja yrittäjyyttä.

Tapahtuman avulla kerätyt varat käytetään luotettavasti ja tehokkaasti Kirkon Ulkomaanavun kautta Naisten Pankin työhön Afrikassa, Aasiassa ja Lähi-idässä. Naisten työllistymisellä on merkittäviä vaikutuksia koko perheen hyvinvoinnille.Tule mukaan tekemään tätä tärkeää työtä!

Tapahtumaa ovat järjestämässä yhdessä Iisalmen Seudun Yrittäjänaiset, Iisalmen kaupunki ja Iisalmen seurakunta.

Naistenpankki - Kävele naiselle ammatti

Iisalmen Yrittäjänaiset, Iisalmen kaupunki