Donkkis big night

Donkkis Big Night on alakouluikäisten toiminnallinen ilta

Donkkis Big Night on alakoululaisille tarkoitettu toiminnallinen ilta, jossa on kolme eri osiota:

1. Alkuohjelma sisältää raamattuopetusta, rukousta, lauluja sekä Donkki-lehdestä tuttujen kaverusten Sakun ja Ruutin vuoropuhelun. Raamattuopetuksessa on selkeästi esillä evankeliumi Jeesuksen sovituskuolemasta.

2. Toimintaosuudessa on monia erilaisia hauskoja toimintapisteitä ja yhteinen iltapala/nyyttärit.

3. Loppuohjelmassa Saku ja Ruut esiintyvät. Lisäksi lauletaan, rukoillaan, jaetaan palkintoja ja arvotaan Raamattu.

Donkkis Big Night-iltoja järjestetään eri puolilla Suomea yhteistyössä paikallisseurakuntien ja vapaaehtoisten kanssa.

lapsityönohjaaja
Faksi: 017 833 5233
74100 Iisalmi

Hoitokoti Attendolla, Pihlajaharjussa, Torpparintie 3.

Kaiken ikäisten Pyhäkoulu

Kaiken ikäisten pyhäkoulu on lasten, aikuisten ja vanhusten yhteinen pyhäkouluhetki.

Pyhän Ristin kirkko

Lastenkirkko

Tule Lastenkirkkoon laulamaan, leikkimään ja hiljentymään yhdessä lasten ja aikuisten kanssa.