Base Camp One: Unelmat

Base Camp One: Unelmat

Hirsikankaan leirikeskus, Sukeva

Ilmoittaudu tästä

Retriittileiri Nuorille aikuisille 18-35v. Hirsikankaan leirikeskuksessa Sukevalla. Luvassa on hulvatonta hauskaa, odottamattomia käänteitä, uusiin tyyppeihin tutustumista, hyvää ruokaa sekä työpajoja omista ja yhteisistä unelmista. Leiri on uuden Nuorten aikuisten seurakuntatoiminnan startti! Yhteiskuljetus seurakuntatalolta pe klo 18, paluu su n klo 15. Maksuton (omin liinavaattein). Ilmoittautuminen alla olevasta linkistä pe 13.9. mennessä.

Base Camp One on Sinulle, joka

• olet joskus ollut mukana seurakunnan toiminnassa Iisalmessa tai jossain muualla ja kaipaat yhteisöllistä toimintaa ja tekemistä
  • sinulle, jonka kytkös seurakuntaan on väljä mutta voisit tulla tutustumaan.
  • sinulle, joka olet sinkku tai perheellinen, pariton tai parillinen, työllinen, työtön, opiskelija tai muuten vaan juuri Sinä
  • meille kaikille, jotka uneksimme vaihtoehdosta, jossa murretaan yksinäisyyttä ja erillisyyttä ja luodaan yhdessä vastakulttuuria välinpitämättömyydelle!

Tule mukaan kartoittamaan omia ja yhteisiä unelmia ja niiden toteuttamisvaihtoehtoja!

Retriittileirillä on sekä ohjattua ohjelmaa että vapaata oleilua.

"Retriitti" - elementin kristillisessä merkityksessä luovat tuhatvuotiseen luostariperinteeseen nojautuvat päivittäiset lyhyet rukoushetket leirikeskuksen tunnelmallisessa hirsikappelissa. Lauantai-iltana vietämme myös ehtoollista.

Base Camp One on Iisalmen evankelis-luterilaisen seurakunnan omaa toimintaa, eikä se edusta esim mitään erityistä herätysliikettä.

Mukana leirillä ovat seurakuntapastori Pirkko Olanterä sekä johtava nuorisotyönohjaaja Jouni Vuorijärvi sekä opiskelija Emmi Hämäläinen.

vs. seurakuntapastori
Faksi: 017 833 5233