"Lohtuhuivikirkko" Sanajumalanpalvelus

Kustaa Aadolfin kirkko

15. sunnuntai helluntaista, Lohtuhuivikirkko. Jumalanpalveluksessa siunataan jo valmiit lohtuhuivit ja mahdollisuus tulla neulomaan uusia yhdessä muiden kanssa.

Voit ottaa oman neuleen mukaan tai halutessasi saat lankaa lohtuhuivin neulomista varten. Ota tuolloin mukaan nro 5< puikot. Voit neuloa lohtuhuivia tai omaa neuletta omista tarpeistasi.

Jumalanpalveluksessa siunataan valmiit lohtuhuivit. Voit tuoda valmistamasi huivit siunattaviksi. Voit myös tuoda kirkkoon lahjoituslankoja lohtuhuiveihin. Yhteen huiviin menee lankaa n. 400 m., ohutta ja pehmeää lankaa.

Olet lämpimästi tervetullut myös ilman neuletta tai lankoja.

Jumlanpalveluksen jälkeen kirkon sakastissa tarjolla iltateetä ja opastusta luohtuhuivin tekemiseen.

Sirkku Muilun vastuuryhmä

Pyhän Ristin kirkko

Valvomisen sunnuntai

Kustaa Aadolfin kirkko

Päivärippikoulun nimikkomessu ja itsemurhaan kuolleiden muistokulkue

Messua ovat toteuttamassa päivärippikoululaiset ja messussa muistetaan erityisesti itsemurhaan kuolleita. Messun päätteeksi on kynttiläkulkue itsemurhaan kuolleiden muistoksi muistolehtoon. Kulkueen jälkeen sakastissa tarjotaan kirkkokahvit/-tee. Sakastissa myös mahdollisuus keskusteluun/sielunhoitoon seurakunnan työntekijöiden kanssa.

Rippikoulu 1 nimikkomessu

1. adventtisunnuntai