Seurakuntatalo

"Kuvin ja muisteloin Sortavaaln matkasta" Vieraina Eeva ja Olavi Raassina, kolehti Inkerin kirkolle

Sanan ja rukouksen illat keskittyvät sanan, rukouksen ja musiikin ympärille.  Illoissa on lyhyehkö alustus, käsittäen jonkin hengellisen teeman ja siihen liittyvää keskustelua.  Illan loppupuolella on mahdollisuus esirukouspalveluun. Lämpimästi tervetuloa!

Iltaa valmistelee joukko vapaaehtoisia seurakuntalaisia. Jokaisessa illassa on vierailija esimerkiksi jostain kirkkomme herätysliikkeestä sekä Iisalmen seurakunnan omaa väkeä.

Lisätietoja Markku Snellman 050 5905409

Sanan ja rukouksen ilta

"Jumalan sana, jalkojeni lamppu" Vieraana Jouko Kauhanen, juonto Heikki Juntunen Kolehti Raamattuopistolle

Sanan ja rukouksen ilta