Sanan ja rukouksen iltapäivä

Lippuniemen seurakuntakoti

Maallikkoevankelistat Kari ja Mari Valkonen vierailevat. Mukana myös rovasti, Iisalmen vs seurakuntapastori Arno Toivanen.

Teemoina "Raamatun profetiat avautuvat" sekä " Miten Jumalan läheisyys vaikuttaa meissä?" Musiikki: Irja Tuovinen. Rukouspalvelua.

Kimppakyydit Lippuniemeen lähtevät Ilvolankadun srk-talon edestä klo 16.10.

Valkosten vierailun ovat järjestäneet seurakunnassamme aktiiviset henkilöt, joiden taustayhteisöinä ovat mm Kansanlähetys, Kansan Raamattuseura sekä Suomen Raamattuopisto. Nämä kristilliset järjestöt kuuluvat Suomen ev. lut. kirkon niin sanottuun  "viidenteen herätysliikkeeseen".

Valkoset ovat työskennelleet aiemmin yllämainitussa Kansan Raamattuseurassa. Nykyisin he esiintyvät TV7:ssä. Kyseinen televisiokanava ohjelmineen ei ole Suomen ev. lut. kirkon toimintaa vaan  sen ohjelmiston takana on itsenäinen mediayritys ja lukuisia taustayhteisöjä ja toimijoita. Kanava profiloi itsensä "yhteiskristilliseksi".

Lisätietoja tapahtumasta Riitta Arponen p. 050-4054364

vs. seurakuntapastori