Rauhan messu

to 24.10. kello 18.30

Rauhan messu Pyhän Ristin kirkko

Tule viettämään messua, rukoilemaan ja laulamaan yhdessä Rauhan ja ihmisoikeuksien toteutumisen puolesta lähellä ja kaukana. Rauhan, ihmisoikeuksien ja kansainvälisen vastuun rukouspäivä, YK:n päivä.

Tässä messussa on paljon tilaa yhteiselle ja yksityiselle rukoukselle, gospelhenkiselle musiikille ja yhteislaululle ( Simojokea, Löyttyä, Laaksosta ym) sekä hiljaisuudelle. Kirkkotilassa saa vaeltaa rukousalttareilla. Rukouksen rauha ja ehtoollisen ihme jaetaan ja koetaan yhdessä.

Messun saarnaosiossa on haastateltavana YK:n Rauhanturvaajissa palvellut iisalmelainen yrittäjä Pekka Ryhänen.

Musioimassa kanttori Laura Räihän lisäksi seurakuntamme nuoria, Ylä-Savon pelimanneja sekä kenialaissyntyinen äiti-tytär duo.

Mukana myös pastori Pirkko Olanterä.

Rauhan messu toteutetaan monille tutun Tuomasmessun tapaan erityisenä teemanaan rauha: sisäinen rauha, rauha ihmissuhteissa, rauha luomakunnassa, koko maailman rauha...


Järjestäjä

Iisalmen seurakunta

vs. seurakuntapastori
Iisalmen seurakunta
017 833 51
Faksi: 017 833 5233
Ilvolankatu 14b
74100 Iisalmi

Tehtävässä 30.4.2020 saakka.

Katso myös

ke 20.11. klo 18.30 -20.00

Pyhän Ristin kirkko

Valon messu, Lapsen oikeuksien päivä

Tervetuloa ammentamaan Valoa tähän kokeilevaan ja yhteisölliseen messuumme! Lapsikuoro, Nuorten musiikkiryhmä, Bona fide -kuoro. Päiväkerhoryhmän ja muidenkin toteuttamia rukousalttareita, ehtoollinen. Messupappeina Pirkko Olanterä ja Anu Backman, kanttorina Kari Haikarainen.
to 12.12. klo 18.00 -19.00

Pyhän Ristin kirkko

Kuurojen joulukirkko

Tervetuloa kuurojen joulukirkkoon.