Rauhan messu

Rauhan messu Pyhän Ristin kirkko

Tule viettämään messua, rukoilemaan ja laulamaan yhdessä Rauhan ja ihmisoikeuksien toteutumisen puolesta lähellä ja kaukana. Rauhan, ihmisoikeuksien ja kansainvälisen vastuun rukouspäivä, YK:n päivä.

Tässä messussa on paljon tilaa yhteiselle ja yksityiselle rukoukselle, gospelhenkiselle musiikille ja yhteislaululle ( Simojokea, Löyttyä, Laaksosta ym) sekä hiljaisuudelle. Kirkkotilassa saa vaeltaa rukousalttareilla. Rukouksen rauha ja ehtoollisen ihme jaetaan ja koetaan yhdessä.

Messun saarnaosiossa on haastateltavana YK:n Rauhanturvaajissa palvellut iisalmelainen yrittäjä Pekka Ryhänen.

Musioimassa kanttori Laura Räihän lisäksi seurakuntamme nuoria, Ylä-Savon pelimanneja sekä kenialaissyntyinen äiti-tytär duo.

Mukana myös pastori Pirkko Olanterä.

Rauhan messu toteutetaan monille tutun Tuomasmessun tapaan erityisenä teemanaan rauha: sisäinen rauha, rauha ihmissuhteissa, rauha luomakunnassa, koko maailman rauha...

vs. seurakuntapastori
Faksi: 017 833 5233
74100 Iisalmi

Tehtävässä 30.4.2020 saakka.

Pyhän Ristin kirkko

Valon messu, Lapsen oikeuksien päivä

Tervetuloa ammentamaan Valoa tähän kokeilevaan ja yhteisölliseen messuumme! Lapsikuoro, Nuorten musiikkiryhmä, Bona fide -kuoro. Päiväkerhoryhmän ja muidenkin toteuttamia rukousalttareita, ehtoollinen. Messupappeina Pirkko Olanterä ja Anu Backman, kanttorina Kari Haikarainen.

Pyhän Ristin kirkko

Kuurojen joulukirkko