Bona Fide -messu

Kustaa Aadolfin kirkko

Bona Fide –messu Iisalmessa!

Bona Fide –kuoro ja Oulujoen seurakunnan kappalainen Satu Kreivi-Palosaari toteuttavat Bona Fide-messun Iisalmessa, Kustaa Aadolfin kirkossa sunnuntaina 3.11 kello 17. Messu on normaali ehtoollisjumalanpalvelus, jossa lauletaan uuden lisävihkon virsiä, mutta synnintunnustus, saarna ja esirukous sekä muutamat muut messun laulut ovat kuoron omaa tuotantoa. Messuun on rakennettu myös toiminnallisuutta esimerkiksi synnintunnustukseen liittyen.

Laulut on säveltänyt Kari Haikarainen ja sanoittanut Satu Kreivi-Palosaari. Vanhimmat lauluista on tehty melkein parikymmentä vuotta sitten ja ne syntyivät, kun laulujen sanoittaja aloitteli tiiviimpää seurakuntaelämää vapaaehtoisena ja luottamushenkilönä Iisalmen seurakunnassa. Musiikissa on paljon sanoitettua epävarmuutta ja riittämättömyyttä, mutta vastapainona sanoituksissa kuuluu myös vahva rohkaisun viesti.

Bona Fide – Hyvä mielen musiikkiryhmä – on kulkenut omia polkujaan jo toistakymmentä vuotta. Iisalmelainen kuoro laulaa nuorekasta Suomi-gospelia ja esiintyy seurakuntien tilaisuuksissa. Noin 10 soittajasta ja laulajasta koostuva ryhmä on toteuttanut kolme musiikkidraamaa ja julkaissut kaksi levyä. Kuoroa on johtanut sen alusta saakka kanttori Kari Haikarainen.

Kustaa Aadolfin kirkko

Päivärippikoulun nimikkomessu ja itsemurhaan kuolleiden muistokulkue

Messua ovat toteuttamassa päivärippikoululaiset ja messussa muistetaan erityisesti itsemurhaan kuolleita. Messun päätteeksi on kynttiläkulkue itsemurhaan kuolleiden muistoksi muistolehtoon. Kulkueen jälkeen sakastissa tarjotaan kirkkokahvit/-tee. Sakastissa myös mahdollisuus keskusteluun/sielunhoitoon seurakunnan työntekijöiden kanssa.

Pyhän Ristin kirkko

Tuomiosunnuntai