Seurakuntatalo

"Matkalla Jeesuksen ansion turvin ikuiseen riemuun" Vieraina Marja-lIisa ja Jakov Mrcela, juonto Markku Snellman Kolehti Lehtomäen kodille

Sanan ja rukouksen illat keskittyvät sanan, rukouksen ja musiikin ympärille.  Illoissa on lyhyehkö alustus, käsittäen jonkin hengellisen teeman ja siihen liittyvää keskustelua.  Illan loppupuolella on mahdollisuus esirukouspalveluun. Lämpimästi tervetuloa!

Iltaa valmistelee joukko vapaaehtoisia seurakuntalaisia. Jokaisessa illassa on vierailija esimerkiksi jostain kirkkomme herätysliikkeestä sekä Iisalmen seurakunnan omaa väkeä.

Lisätietoja Markku Snellman 050 5905409

Sanan ja rukouksen ilta

Vierailijana Elina Heinonen Kuopiosta, Kansan Raamattuseuran puhuja. Illan juontaa pastori Pirkko Olanterä Iisalmen seurakunnasta.

Sanan ja rukouksen ilta

Vierailijana Heikki Huttunen, Kansanlähetys. Alustaa aiheesta " Rukousvastauksia". Juonto Markku Snellman

Inkerin kirkon ilta.