Messu

Messu Kustaa Aadolfin kirkko

1. sunnuntai joulusta. Aiheena "Pyhä perhe": Jeesusvauva, Maria ja Joosef ensimmäistä kertaa perheenä temppelissä. Siellä he tapaavat myös Simeonin ja Hannan, jotka tunnistavat Jeesuksen aivan erityiseksi, messiaaksi!

Saarna ja liturgia Pirkko Olanterä, kanttorina Hannu Virpi. Liisa Toivasen vastuuryhmä.

Tätä pyhäpäivää sanotaan sekä pyhän perheen että Simeonin ja Hannan sunnuntaiksi. He olivat temppelissä odottaneet Jumalan lupausten täyttymistä. Vaikka Jeesus-lapsi ei erottunut muista lapsista, he näkivät hänessä aikakauden käänteen.

Jeesus eli samojen elinehtojen alaisena kuin me lunastaakseen meidät ja antaakseen meille oikeuden elää Jumalan lapsina.

Kustaa Aadolfin kirkko

Lastenkirkko

Pyhän Ristin kirkko

Messu