Messu, (Rippikoulu 4 nimikkomessu )

Kustaa Aadolfin kirkko

2. sunnuntai joulusta, aiheen "Herran huoneessa". Messu on avoin kaikille, sitä ovat toimittamassa yhdessä henkilökunnan kanssa rippikoululaiset.

Saarna ja liturgia Pirkko Olanterä, kanttorina Kari Haikarainen, avustaa Jouni Vuorijärvi. Vastuuryhmä rippikoulu 4.

Herran huoneessa

Tämän pyhäpäivän perinteisen evankeliumin aihe on Jeesus kaksitoistavuotiaana temppelissä. Varttuessaan joulun lapsi etsii oman kutsumuksensa salaisuutta. Kristillinen seurakunta kohtaa Jeesuksen kokoontuessaan jumalanpalvelukseen kirkkoon, Jumalan huoneeseen( = "temppeli"). Siellä seurakunta yhdessä taivaan enkelien ja pyhien kanssa kiittää ja ylistää Jumalan suuria tekoja. Seurakunta ja sen kukin jäsen löytää kutsumuksensa ja tehtävänsä. Yhteinen jumalanpalvelus ja toistemme palveleminen kuuluvat yhteen.

3. sunnuntai loppiaisesta

Lastenkirkko