Kustaa Aadolfin kirkko

Tämän sunnuntain aiheena on "kasteen lahja". Messumme on samalla rippikouluryhmä 10:n "nimikkomessu". Kaikki muutkin ovat lämpimästi tervetulleita!

Liturgina pastori Pirkko Olanterä, saarnaa johtava nuorisotyönohjaaja Jouni Vuorijärvi. Mukana messun valmisteluissa ja toimittamisessa rippikoululaiset.

1. sunnuntai loppiaisesta. Sunnuntain aiheena on Jeesuksen kaste, loppiaisen vanhakirkollinen aihe. Jeesuksen kasteesta näkökulma laajenee kristilliseen kasteeseen yleensä. Kaikki Uuden testamentin tekstit keskittyvät tänä sunnuntaina kasteeseen ja sen merkitykseen kristityn elämässä. Jeesuksen kaste hänen kärsimystiensä alkuna on meidän kasteemme perusta. Kasteessa meidät on liitetty Kristukseen ja hänen kirkkoonsa.

vs. seurakuntapastori
Faksi: 017 833 5233