Messu Pyhän Ristin kirkko

2. sunnuntai loppiaisesta. Kirkkovuodessa siirrytään Jeesuksen lapsuudesta hänen julkisen toimintansa alkuun. Jeesus kohtaa ihmisiä rakastaen ja kunnioittaen heitä Luojan luomina, erilaisina persoonina.

Jeesus oli mestari kohtaamaan ihmisiä. Hän keskusteli ennakkoluulottomasti kaikenlaisten ihmisten kanssa. Entä me? Olemmeko me valmiita keskustelemaan niiden kanssa, jotka ovat erilaisia kuin me olemme? Sykarin kaivolla Jeesus kohtasi samarialaisen naisen, joka tuli keskipäivän helteellä hakemaan vettä, jottei joutuisi kohtaamaan muita.

Saarna ja liturgia Kristiina Turkki, avustaa Elina Siirola, kanttorina Hannu Virpi. Elina Siirolan vastuuryhmä.

Pyhän Ristin kirkko

Messu

3. sunnuntai ennen paastonaikaa, aiheena "Ansaitsematon armo". "Jumalani, sinuun minä turvaudun, sinä olet kallio, olet kilpeni, sinulta saan avun ja suojan." Psalmista 18

Pyhän Ristin kirkko