Messu ja kirkkoherra Sanna Komulaisen virkaan asettaminen

su 7.6. kello 10.00
Kustaa Aadolfin kirkko (Alakertaan 144 henkilöä ja lehtereille 36 henkilöä koronapandemian aikana)

Pyhän Kolminaisuuden päivä

Kirkkoherra Sanna Komulaisen virkaanasettamismessu 7.6. kello 10.00 suorana lähetyksenä Radio Sandelsilla ja YouTubessa

Iisalmen seurakunnan uuden kirkkoherran Sanna Komulaisen virkaanasettamismessua sunnuntaina 7.6. ei järjestetä avoimena yleisötilaisuutena. Suurta yleisötapahtumaa ei haluttu vielä tässä vaiheessa järjestää koronatilanteen vuoksi. Virkaanasettamismessua Kustaa Aadolfin kirkosta voi seurata Radio Sandelsilta ja Iisalmen seurakunnan YouTube –kanavalla suorana lähetyksenä sunnuntaina 7.6. kello 10 alkaen. Liturgina ja virkaanasettajana toimii Kuopion hiippakunnan piispa Jari Jolkkonen, saarnaa Sanna Komulainen, avustavat lääninrovasti Arto Penttinen ja pastori Kati Ahomaa, kanttoreina Hannu Virpi ja Joona Kärnä.

Virret: 111, 130, 178, 169:1-3, 132, 228, 227, 339:1,2.

Mikäli koronatilanne sallii, seurakuntalaisille järjestetään syksyllä tulojuhla, johon kaikki ovat tervetulleita.

Iisalmen seurakunnan jumalanpalveluksia voit katsoa seurakunnan omalla YouTube -kanavalla suorana lähetyksenä. YouTube-kanavalle pääset tästä.