su 5.7. kello 10.00
Jerusalemin temppelissä fariseukset ja lainopettajat seisovat ja osoittavat sormella Jeesusta, joka on kumartuneena ja kirjoittaa maaahan. Jeesuksen vieressä polvillaan on nainen, jota syytetään aviorikoksesta.
Kustaa Aadolfin kirkko (Alakertaan 144 henkilöä ja lehtereille 36 henkilöä koronapandemian aikana)

5. sunnuntai helluntaista. Ihmisten tehtävä ei ole tuomita lähimmäisiään, sillä tuomiovalta kuuluu yksin Jumalalle. Kuulumme syntisten seurakuntaan, joka elää Jumalan anteeksiantamuksesta. Siksi meidänkin tehtävämme on armahtaa toisiamme ja edistää oikeuden ja hyvyyden toteutumista.

Pyhän aiheena on kehotus "Armahtakaa!"Saarnatekstinä on kertomus Jeesuksesta, joka jättää tuomitsematta aviorikoksesta syytetyn naisen. Joh. 8:2-11.

"Minä luotan sinun armoosi, saan iloita sinun avustasi. Minä laulan kiitosta Herralle, hän pitää minusta huolen." Päivän psalmi 13:6.

Saarna ja liturgia Kristiina Turkki, avustaa Satu Krogerus. Kanttorina Hannu Virpi. Mukana ripari 6.