Lippuniemen iloa ja kauneutta -käsityöpiiri

ke 28.10. kello 12.00 - ke 28.10. kello 14.00
Lippuniemen seurakuntakoti (Seurakuntakotiin mahtuu yhteensä 60 henkilöä koronapandemian aikana)

Lippuniemen iloa ja kauneutta -käsityöpiiri kokoontuu Lippuniemen seurakuntakodin kerhotilassa.

Lippuniemen Iloa ja kauneutta -käsityöpiiriin voivat tulla käsitöistä innostuneet henkilöt, jotka haluavat tehdä käsillään hyvää. Käsitöitä myydään paikan päällä, Lähetyskirpussa ja myyjäisissä lähetystyön hyväksi. Ohjaajana toimii Ulla Auvinen, jolta saa materiaalia. (Ullan puhelinnumero on 045 1107543). Käsityöpiirissä on mahdollisuus kutoa mattoa tai poppanaa, neuloa, virkata tai ommella.

Käsityöpiiriläisillä on mahdollisuus osallstua tuolijumppaan ennen käsityöpiirin alkua. Jumppa alkaa klo 11.00  alakerran kerhotilassa.

lähetyssihteeri
74100 Iisalmi