su 8.11. kello 12.00
Vaaka, jonka päällä kaksi piirrohahmoa. Alla lukee ehkäisevän päihdetyön viikko.
Pyhän Ristin kirkko (Kirkossa turvavälit huomioiva laskennallinen osallistujamäärä 102 henkilöä)

23. sunnuntai helluntaista. Isänpäivä. Ehkäisevän päihdetyön viikon jumalanpalvelus

Saarna ja liturgia Tomi Pirskanen avustaa diakoniatyöntekijät, kanttorina Kari Haikarainen.

Ehkäisevän päihdetyön viikkoa vietetään joka vuosi viikolla 45. EPT-viikko on valtakunnallinen, tunnettu kampanja, joka erilaisina tapahtumina, kohtaamisina ja teemailtoina. EPT-viikolla halutaan nostaa esiin ehkäisevän päihdetyön tärkeyttä, ja kannustaa ottamaan päihteet puheeksi eri tilanteissa. Viikolla jaetaan tietoa hyväksi havaituista malleista ja työkaluista ja kannustetaan niiden käyttöön.

Seurakunnan tilaisuuksissa suositellaan käytettäväksi maskeja valtakunnallisen ohjeistuksen mukaan. Otathan maskeja tarvitsemasi määrän tullessasi kirkkoon ja muihin tilaisuuksiin.

diakoniaviranhaltija
74100 Iisalmi